Horoskop - kako se oblače Lav i Vaga: šta odeća koju nosite otkriva o vama

Moda odražava našu potrebu za lepotom, pa će u natalnom horoskopu Venera opisati našu sklonost ka određenim modnim stilovima. Saznajte kako je glamuroznim Lavovima i Vagama.

Glavni cilj izbora odeće je – istaći se! Lav i Vaga pomno promišljaju kako će biti drugačiji od ostalih,kako da budu prepoznatljivi u gomili, kako odećom da pokažu da su nešto posebno! Vole modu, pažljivo prate trendove i daju im lični pečat.

Skloni su luksuzu i dizajnerskoj odeći. U svojoj će kolekciji sigurno imati nekoliko pažljivo odabranih, bezvremenih i skupih haljina, odela ili torbi. Znaju da se savršeno obuku  za svaku priliku, od ulične do visoke mode, uvek su zanimljivi. Najčešće vrlo jednostavnom odećom sa dramatičnim detaljem šalju snažnu poruku individualnosti.

Čime šarmiraju horoskopski znaci: tajne zavođenja u ZodijakuČime šarmiraju horoskopski znaci: tajne zavođenja u ZodijakuVećina ljudi vole da ih osoba koja im se sviđa šarmira, a svako od nas ima neki svoj način na koji će zavesti.

Malu crnu haljinu i crveni ruž Lav i Vaga znaju da iskoriste da stvore utisak lepote i uspeha. Vaga uvek bira besprekoran sklad boja i uzoraka koji stvaraju prefinjenu lepotu. Vaga voli geometrijske uzorke na odeći, prugice i tačkice, a Lav daje prednost bogatim uzorcima, životinjskim printovima, posebno leopard-uzorku, na odeći, torbici ili obući.

Njihove boje variraju, od pastelnih do izrazito jarkih, a podjednako se ističu i kad odaberu zavodljive krojeve i one  jednostavne. Lav i Vaga su u modi hrabri i kreativni, spontano će izaći izvan propisanih okvira i stilova te stvoriti jedinstven, glamurozan stil.

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.