Horoskop - kako se oblače Bik i Devica: šta odeća koju nosite otkriva o vama

Na prvi utisak utiče i odeća koju nosimo i to je čini jedinstvenim načinom da se predstavimo u željenom svetlu. Saznajte kako to čine Bikovi i Device.

Kako praktično i udobno može biti lepo najbolje ćemo naučiti od Bika i Device. Vole da ostanu neupadljivi, ali im vrhunski kvalitet odeće daje veliko samopouzdanje. Biraju prirodne materijale poput svile, najfinijeg pamuka, kašmira, odeću koja nije gruba na koži.

Žene odećom naglašavaju svoju ženstvenost; haljinama i suknjama, bluzama s naborima, besprekorno ispeglanim i čistim, nikad preuskim. Najbolje se osećaju kada uredno zavežu kosu kao i u obući bez potpetica, a jako vole naočare, velike torbe, svilene marame i diskretan nakit. Imaju nepogrešiv smisao za lepotu jednostavnosti. Sklone su klasičnom stilu oblačenja koji će začiniti pažljivo odabranim detaljima.

Ona je nepredvidiva, zabavna i magična: ovaj horoskopski znak večno ostaje mladOna je nepredvidiva, zabavna i magična: ovaj horoskopski znak večno ostaje mladOna je mladolika, zabavna, duhovita i nepredvidiva - evo koji horoskopski znak večno ostaje mlad u duši!

Muškarac uvek uspeva da ostavi utisak opuštene elegancije, bez obzira na ono šta ima na sebi. Vole neutralne boje poput tamnoplave, crne ili bele, ali najbolje se osećaju u svim nijansama zemljanih boja, od nežne bež i boje terakote do zelenih nijansi i tamnosmeđe. Premda ne vole da se ističu, kvalitet i udobnost kao i prefinjena jednostavnost njihovog stila ipak će privući pažnju svojom klasičnom elegancijom. Odećom šalju poruku da se osećaju uzemljeno, prijatno u svojoj drugoj koži. Utelovljenje su casual stila.

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.