Horoskop - kako nam mlad Mesec u Devici može doneti sreću u narednih 6 meseci

Danas je mlad Mesec u znaku Device - ako ovo uradite, moguća je sreća u narednih 6 meseci!

Mlad Mesec uvek donosi početak, a kada je u pitanju znak Device, to je početak jedne dobre analize svega onoga što nas očekuje u narednom periodu.

Potrebno je u ove dane očistiti “svoje dvorište, očistiti “svoju kuću” iznutra, očistiti i izbaciti sve ono što nam je ostalo iz prethodnog perioda. Važno je sagledati šta je ono što nam je najbitnije i šta je naša suština.

Devica kao znak od nas sada traži da se dobro postavimo prema sebi i da ne štedimo sebe u smislu odvajanja od bilo kakvih stvari i ljudi, ali i emotivnih odnosa koji nas truju i koji nas blokiraju.

Ritual za vreme mladog Meseca u Devici: ovo stavite u centar doma i zamislite željuRitual za vreme mladog Meseca u Devici: ovo stavite u centar doma i zamislite željuEvo šta sutra treba da uradite kako bi se želje lakše ostvarile, a sreća ispunila vaše srce! Magičan ritual dok je mlad Mesec u…

Bilo bi dobro da si sve vidljivo predočite. Uzmite jedan papir i olovku te napišete svoj šestomesečni plan, odnosno šta je sve to što planirate u narednih pola godine kada su u pitanju posao, zdravlje i ljubav.

Kada si postavite sve te stavke crno na belom, bitno je da se ne vraćate mislima na prošlost i da sve probleme iz prošlosti posmatrate kao deo svog životnog iskustva. Jednostavno zatvorite vrata prošlosti!

U ovom periodu je na snazi veoma jaka energija koja se odnosi na zemljane znakove. Stoga je veoma važno da sada što više vremena provodite napolju i dišete svež vazduh, kao i da što više unosite tečnosti i da obratite pažnju na redovno i kvalitetno spavanje.

Pošto je Devica znak koji vlada svakodnevnim životom i svim onim stvarima i obavezama koje činimo uglavnom nerado, potrebno je svakodnevni život obogatiti i pronaći po jednu pozitivnu misao za svaki dan.

Najvažniji savet za ovaj mlad Mesec je da pročistite svoju dušu, ali i da pročistite odnose u kojima jeste i u koje možda uđete u narednih šest meseci.

Izvor: Astro portal

Nena Janković

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.