Horoskop - Kako najbolje iskoristiti retrogradni Merkur: čudesna energija od 18. juna do 12. jula

Retrogradni ciklus Merkura - evo kako da najbolje iskoristite ovu snažnu energiju!

Već smo naučili da za vreme retrogradnog Merkura ne kupujemo tehniku, ne potpisujemo ugovore i ne putujemo ako baš ne moramo. Iako njegov junski retogradni hod nije drugačiji od ostalih, postoje neke stvari za koje su naredni dani izrazito pogodni...

Merkur simbolizuje mentalnu percepciju, šta i kako opažamo i na koji način obrađujemo opažene podatke. On je sveukupna interpretacija naše subjektivne stvarnosti koju stvaramo u svom umu, simbolizuje način kako razmišljamo i učimo, kako komuniciramo. Sve ove teme u periodu retrogradnosti postaju na neki način izraženije.

8 mantri koje odbijaju negativnu energiju retrogradnog Merkura: ove reči imaju magičnu moć, ponavljajte ih svakog dana8 mantri koje odbijaju negativnu energiju retrogradnog Merkura: ove reči imaju magičnu moć, ponavljajte ih svakog danaOve mantre će pomoći da se izborite sa negativnom energijom retrogradnog Merkura!

Retrogradna razdoblja Merkura, bez obzira na znak u kojem se događa ili na vaš natalni Merkur, možemo odlično iskoristiti da bismo osvestili šta se događa u našem umu.

Možemo preispitati jesmo li objektivni ili subjektivni u opažanju i obradi primljenih informacija, reaguejmo li na sve što nam dolazi srcem ili glavom.

Možemo osvestiti jesmo li temeljni u učenju, iskreni, znamo li slušati, a ne samo pričati.

Budući da u periodu retrogradnosti počinje novi Merkurov ciklus, i mi možemo započeti nešto novo u komunikaciji ili učiti nešto novo, na drugačiji način pristupiti učenju, jasnije se izražavati, govoriti istinu.

Retrogradni Merkur ima lošu energiju, ali donosi 1 veliku i dobru stvar: evo šta treba da uradite do 11. julaRetrogradni Merkur ima lošu energiju, ali donosi 1 veliku i dobru stvar: evo šta treba da uradite do 11. julaEvo koju dobru vest nam retrogradni Merkur donosi od 18. juna do 11. jula 2020. godine!

Sve teškoće koje ste možda doživeli uz retrogradni Merkur pokušajte sagledati u svetlu nužnosti da nešto promenite u vlastitom ponašanju u svim temama koje simbolizuje Merkur. A za svako preispitivanje trebamo se barem privremeno smiriti, povući iz užurbanosti svakodnevice, odvojiti vreme za sebe, meditirati, pročistiti svoje misli.

Izvor: Sensa.hr

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.