Horoskop - kako iskoristiti pozitivne strane punog Meseca: njegova magija najviše utiče na ova 4 znaka

Očekuje vas puno zanimljivih susreta, pozitivnih tarnsformacija i važnih životnih lekcija, ali neke stvari morate izbeći dok je pun Mesec u znaku Blizanaca!

Od Meseca u Blizancima ne očekujemo naričitu emocionalnost, ali u vezi sa ovim punim Mesecom u tom znaku – u petak u 6 i 39 časova – astrolog (koja je diplomirala i savetodavnu psihologiju) Donna Page upozorava: "Emocije mogu biti vrlo zapaljive." Uticaj znaka Blizanaca odraziće se se živom razmenom ideja, razgovorima i povezivanjem sa drugim ljudima.

Horoskop za suočavanje sa strahom, ljubavnom čežnjom i istinom: šta nam donosi Venera u znaku Škorpije (do 7. januara 2019.)Horoskop za suočavanje sa strahom, ljubavnom čežnjom i istinom: šta nam donosi Venera u znaku Škorpije (do 7. januara 2019.)Horoskop - Venera u znaku Škorpije donosi ljubavne probleme, ljubomoru i jačanje toksičnih odnosa - evo kako da kanališete njen…

Pritom treba da pripazimo i na to šta delimo sa drugimai da li bi možda bilo bolje neke stvari zadržati za sebe. Veza ovog punog Meseca sa Jupiterom naglašava potrebu da drugima pristupamo otvorenog uma, da ih prihvatamo takve kakvi su, bez prosuđivanja i nametanja mišljenja.

Takav je pristup potreban i zbog uticaja Marsa, zbog kojeg bismo se inače mogli osećati defenzivno i (preo) oštro reagovati na mišljenje koje nam se ne sviđa. Sve u svemu savet je da iskoristimo pozitivne strane punog Meseca u Blizancima: ne samo mogućnost zanimljivih razgovora nego i da zaista slušamo sagovornika i možda i naučimo nešto novo.

Delovanje ovog punog Meseca najviše će osetiti pripadnici znakova u kojima su Sunce i Mesec – Strelci i Blizanci, ali i Ribe i Device (takođe promenjivi znakovi). Potonje bi mogle biti naročito pod stresom (kao i svi koji imaju planete na početnim stepenima Device), čemu pridonosi Merkur koji je od prošlog petka retrogradan, kaže pak astrolog Elsa Panizzon.

Ona o ovom punom Mesecu govori: "Cela je situacija opsežna i izvan granica. Sve je "možda, a možda ne." Promenjivim znakovima savetuje da se prepuste struji jer sve može ići i na ovaj i na onaj način, fiksni mogu stajati na mestu i pustiti druge da se kreću oko njih, dok će pripadnici kardinalnih znakova morati izdržati da budu u situaciji u kojoj nemaju kontrolu.

Horoskop do 13. decembra 2018. godine: otvorite dušu dok je tranzitni Merkur u ŠkorpijiHoroskop do 13. decembra 2018. godine: otvorite dušu dok je tranzitni Merkur u ŠkorpijiPričajte o svemu što vam smeta, što vam je nedovoljno poznato i što pritiska dušu. Strah ne živi u vreme tranzitnog Merkura u…

"Uopšteno govoreći, ovaj će pun Mesec biti vreme velike aktivnosti – zato ako imate spisak zadataka dug poput vaše ruke, budite spremni da se prihvatite posla i rešavate jednu po jednu stavku", savetuje pak Lucia Peters, koja citira Mystic Familiar, online duhovnu zajednicu: "Ovo je poslednji pun Mesec za akciju u godini, zato ne čekajte sa obavljanjem onoga što treba obaviti."

Naime, pun Mesec koji sledi u decembru, a koji zovu i hladnim Mesecom, vreme je za odmor – ali pre nego što dođemo do te tačke, najpre moramo odraditi sav posao. To ne znači da nema vremena i za zabavu jer ovaj je pun Mesec odlično vreme za upoznavanje novih ljudi i iskušavanje novih stvari te prikupljanje informacija. Ali nužan je oprez, na šta upozorava Astrology King, koji ističe uticaj kvadrata Jupitera i Marsa zbog kojeg bismo mogli biti impulsivni, nesmotreni, čak i bezobrazni i skloni napadima ljutnje.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.