Horoskop - kako će nas Univerzum nagraditi: evo šta treba da uradite dok traje aspekt između Urana i Saturna

Aspekt između Urana i Saturna traje do polovine novembra, a evo koje promene će uslediti i kako da privučete šansu za srećnu budućnost!

Trenutno je na nebu aktualan aspekt između Urana i Saturna. Počeo je sredinom septembra i traje do polovine novembra. Saturn je simbol dalekosežnih planova, životne strukutre, ambicije, postignuća, a Uran preokreta, promene, buđenje svesti, nezavisnosti, slobode. Aspekt koji trenutno stvaraju ukazuje na to da je vreme promene životnih struktura i puteva, pa mogući ulazak u nešto novo i nepoznato...

U ovoj Saturnovoj i Uranovoj igri je rizik. Ipak, Univerzum sugeriše dobro razrađen plan i strategiju, ali i konkretnu dozu hrabrosti za nove životne epohe.

Horoskop - šta odeća koju nosite otkriva o vama: evo kako se oblače Blizanci i Vodolije

To možemo tumačiti kao skok u nove projekte, ali tek nakon dobre pripreme - duže će trajati, ali neće biti potpuno bezglavo i blesavo. Rizik kao faktor svejedno ostaje, jer na kraju ne znamo kako će biti.

Kod nekih će se ovaj aspekt samo aktivirati svest o želji za promenom životnih prioriteta i ambicija pa će nam trebati vremena za materijalizaciju, kod drugih će se ogledati u konkretnoj akciji menjanja poslovnog, bračnog, duhovnog ili finansijskog statusa.

Negde će biti potrebno da preuzmemo rizik i sve okrenemo naglavačke, a negde da "samo" korigujemo neke stvari ili se pozabavimo spuštanjem ili podizanjem kriterijuma, negde će biti dovoljno samo promeniti gledište.

Budemo li dovoljno hrabri i otvoreni, na putu prema željenom cilju, kakav on god bio, nailazićemo na nove ljude, pojedince koji će naleteti baš u pravome trenutku. Ali, uslov je da zaista poverujemo u svoje ideje i vizije. Da poverujemo u sebe i svojih deset prstiju. I da pre svega budemo dosledni.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.