Horoskop - kako će nam se život promeniti do aprila: evo šta nam donosi magičan sekstil Merkura i Saturna

Horoskop otkriva kako da privučemo sreću i dobru sudbinu dok traje sekstil Merkura i Saturna!

Merkur u znaku Riba kreira sekstil sa Saturnom u Jarcu 20. februara 2019. godine, a daje nam veliku šasnu da vidimo šta je još potrebno da uradimo za napredak i srećnu budućnost, piše Lovesensa.

U astrologiji kada su planete u sekstilu to znači da one zauzimaju ugao od 60 stepeni i kreiraju jedan pozitivan aspekat koji pomaže našoj svesti i donosi dobre promene u život. Sekstil u sebi krije ključeve uspeha, odnosno pomaže da otkrijete kako na najlakši način ostvariti velike snove.

Mesečni horoskop - ova 3 znaka koja očekuje vatrena ljubav u martu 2019. godinaMesečni horoskop - ova 3 znaka koja očekuje vatrena ljubav u martu 2019. godinaMesečni horoskop predviđa lepe promene na ljubavnom planu za ova 3 horoskopska znaka - sazanjte da li vas prati zvezda srećne…

Prema ovom sekstilu "ubraćemo najlepše plodove onoga što smo posejali", odnosno svaki dosadašnji trud biće dobro isplaćen. Pošto je Merkur u Ribama sve do aprila, ova pokretačka energija usmeravaće nas još mesec dana na najbolji životni put.

Na kraju 2018. godine i početkom 2019. godine osećali ste se nemoćmno i pomalo potišteno, jer ste mislili da ne možete započeti nešto dobro dok ste zarobljeni u zamkama prošlosti. Međutim, taj začarani krug sada nestaje poput magle i dobijate mogućnost da vidite razne prilike koje su vam nedostajale u dosadašnjem životu.

U ovom aspektu dominira znak Riba koji budi osećanja, vraća želju za ljubavnim zanosom i čini da polako postajemo romantični. Ponovo osećate one iskrice zaljubljenosti, a pošto će vam komunikacija u ovom periodu biti slabija strana, birajte reči. Međutim, nikako ne dozvolite da sve te divne misli i emocije ostanu zarobljene u vašoj duši i umu. Otvorite srce i pokažite partneru koliko vam je stalo.

Saturn je često prikazan kao simbol bola i autoriteta. To znači da ćemo na teži način naučiti neke lekcije koje će pomoći da kasnije ne ponavljamo iste greške. Ovo je lekcija o otpuštanju negativnosti, loših navika i čišćenju karme. Saturn u znaku Jarca nam pomaže da pronađemo sebe, da shvatimo svoju pravu prirodu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.