Horoskop - kada nas začara planeta ljubavi: evo šta nam srce govori dok je Venera u Devici (do 14. septembra 2019.)

Horoskop za Veneru u znaku Device - srce ovoga puta bira pravi put ka sreći!

Planeta ljubavi, odnosa i novca, 21. avgusta ulazi u zemljani znak Device i ostaće u njeznim odjama sve do 14. septembra.

Strast je prigušena. Osećanja se racionalizuju. Ljubav se ne pokazuje vatrenim zagrljajima, poklonima, dramatičnim izlivima nežnosti kao što je to bilo dok se Venera kretala znakom Lava. Sada će zavladati odmerenost, umerenost.

Više koristimo um u ljubavnim izborima. Postoji strah da će nas srce nasamariti, zato mislimo – bolje da biram pametno… I šta se potom događa?

Horoskop - šta će se promeniti u vladavini Device: od 23. avgusta kosmos donosi novu energiju ljubavi i ambicijaHoroskop - šta će se promeniti u vladavini Device: od 23. avgusta kosmos donosi novu energiju ljubavi i ambicijaHoroskop do 23. oktobra 2019. godine! Evo št nas očekuje kada Sunce uđe u znak Device...

Srce govori jedno, razum drugo i nastane svađa unutar nas, kao da se rascepimo napola. Sada je bitno tu sklonost dugotrajnim analizama koje često počinju pitanjem – šta ako, pokušamo to obuzdati. Dopustite svom srcu da diše, osluškujte njegove potrebe i želje.

Sklonost kritici se češće provlači kroz odnose. Partner negoduje zbog nekog vašeg ponašanja ili postupka, želi vas promeniti, a vi se tome opirete, imate utisak da vas ne razumeju, a pritom se još osećate i neprihvaćeno.

Perfekcionizam, težnja savršenstvu ubija ljubav. Nema idealnog, ima samo dovoljno dobrog. Dobro je to imati na umu dok Venera boravi u ovom znaku.

Opsesivna usmerenost na detalje i to baš na one koji nisu dobri, na ono što ne funkcionišu udaljava od osećaja zadovoljstva.

Postajemo izbirljiviji po pitanju izbora osoba sa kojima želimo intimnije da se povežemo.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.