Horoskop - još 7 dana do retrogradnog Merkura: njegova energija može biti surova i donosi velike lekcije (do 12. jula 2020.)

Astro - spremite se za rizičan uticaj retrogradnog Merkura! Evo šta nas očekuje...

Merkur kreće retrogradnim hodom 17. juna i u toj fazi će ostati sve do 12. jula 2020. godine, piše Lovesensa.

I druge planete ulaziće u ovom periodu u retrogradno kretanje, a očekuje nas i solarno pomračenje, zato će u ovim danima energija retrogradnog Merkura biti drastično pojačana.

Kombinacija retrogradne energije i energije pomračenja Sunca podstiče nas da postavimo brojna unutrašnja pitanja koja se tiču našeg života. Prošlost je sada iza nas, ali moguće je da ćemo sada morati da se osvrnemo unazad i očistimo neke "fleke" koje smo iza sebe ostavili u davnim vremenima. Neke rane iz prošlosti još uvek nisu zarasle jer nisu očišćene. Sada je trenutak da ih osvestite, pročistite i dozvolite im da zacele.

Horoskop - Leto donosi veliku sreću za ova 2 znaka: sudbina je na vašoj straniHoroskop - Leto donosi veliku sreću za ova 2 znaka: sudbina je na vašoj straniEvo koje znakove Zodijaka će pratiti srećna zvezda ovog leta:

Merkur u retrogradnoj fazi ulazi u znak Raka koji je definitvno najemotivniji i najosetljiviji znak u Zodijaku. Zato će i misli i reči i dela imati mnogo veći atak na našu dušu nego obično.

To nam, međutim, donosi i jednu važnu lekciju. Napokon shvatamo da reči koje izgovorimo i dela koja napravimo nose sa sobom odrešenu vibraciju koja može biti i loša. Takva vibracija može razoriti i oštetiti tuđu i našu dušu. Zato pazite koje reči izgovorate. Pustite ih da bar nekoliko sekundi odstoje u vašem umu, jer, u suprotnom, neko može biti povređen.

Isti slučaj je i sa mislima. Negativnim mislima šaljete i širite loše vibracije oko sebe. Dozvolite da vas napuste, ostavite ih iza sebe i naučite ovu važnu lekciju koju vam retrogradni Merkur uvek iznova ponavlja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.