Horoskop - jesen će biti najsrećniji period za ova 4 znaka Zodijaka

JESEN donosi veliku sreću za ova 4 horoskopska znaka!

VAGA

Vaga je znak koji ne voli krajnosti, pa im je jesen najdraže doba godine. Budući da Vaga voli da bude aktivna ujutru, jesenja jutra su prava poslastica za lagano trčanje u prirodi. U sunčanim jesenjim danima takođe rado odlaze u planine, gde mogu da odmore oči u predivnom pogledu. Vage paze šta jedu, pa je jesen vreme da se radujemo sezonskom povrću i voću. Uvek negovane Vage jedva čekaju da kupe novu jaknu ili kardigan koji će jesenje šetnje učiniti još lepšim.

VELIKI HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: detaljna astro prognoza za svaki horoskopski znakVELIKI HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: detaljna astro prognoza za svaki horoskopski znakKliknite na svoj znak Zodijaka i pročitajte detaljnu astro prognozu za JESEN!

BIK

Bik voli jesenje boje u zemljanim tonovima jer je snažno povezan sa zemljanom energijom. Šuštanje lišća za njega je prava poezija koju može da posmatra satima i satima. Bik više voli da bude u kućnom skloništu. Posebno voli jesenju kišu koja proišćava od negativne energije. Uživa u ukusu i mirisu pe;enog kestena. Jesen za BIkove ima posebnu motivišuću energiju za poslovni uspeh.

RAK

Rak koji je nežan i pomalo zatvoren u sebe veoma voli jesen. Tada može pobeći u divnu šetnju šumom i u mislima niz pravih jesenjih bajki obogaćenih šarenim lišćem. Porodični Rak uživa tokom jeseni u aktivnostima sa porodicom i u pripremi poslastica sa pečurkama. Voli i supu od bundeve koja je njegova jesenja poslastica. Mnogi Rakovi se tokom jeseni bave ure]enjem doma i vrta. Energija jeseni posebno opušta Rakove i donosi im mir.

HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Vagu, Škorpiju i StrelcaHOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Vagu, Škorpiju i StrelcaJesenja astro prognoza - Evo šta Vagu, Škorpiju i Strelca očekuje tokom jeseni 2020. godine!

STRELAC

Strelac se raduje jeseni, jer je ovo period žetve, odnosno vreme kada ubiramo plodove svog rada. Jesen je takođe idealno vreme za aktivnog Strelca koji voli da živi u avanturističkom duhu, najviše se raduje jesenjim putovanjima u nepoznato, uživajući u živopisnim promenama. Strelac tokom jeseni zrai posebnom energijom, posebno kada ga zraci jesenjeg Sunca miluju i ulivaju mu novu nadau i daju smernice ya niyanje novih pobeda. Strelac se raduje dru#enju sa prijateljima, toplim napicima i prijatnim razgovorima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.