Horoskop - januar će biti neverovatno moćan period: saznajte šta vam donosi Saturn-Pluton konjukcija (12. januar 2020.)

Horoskop - evo šta nam donosi konjunkcija Saturn-Pluton! Očekuje nas turbulentan januar 2020. godine...

Konjunkcija Saturn-Pluton dogodiće se na 23. stepenu Jarca 12. januara 2020. godine. Saturn i Pluton započeće svoj novi ciklus kao deo stelliuma u Jarcu koji uključuje Jupiter, Sunce, Saturn, Pluton, Ceres i Merkur, svi zajedno u na 2. stepenu Jarca. Kao rezultat toga, januar 2020. biće neverovatno snažan period u kojem ćete posaditi seme onoga šta želite razviti daleko posle Nove godine.

Kad se Saturn i Pluton sastanu, njihova blizina konstatira razdoblje pojačane napetosti, suzdržanosti i podele u kolektivnim događajima. Dok se društvene strukture raspadaju, postoji prostor da se izgrade nove forme i temeljni elementi.

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki horoskopski znakVELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki horoskopski znakDetaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka - evo šta nam godišnji horoskop predviđa na polju ljubavi za 2020. godinu!

Ipak, ako želimo podneti testove Saturna i Plutona, moramo se spustiti unutar sebe kako bismo istražili svoju unutrašnju senku i nesvesne komplekse, a ne se preterano fokusirati na spoljna dostignuća.

U kombinaciji, Saturn i Pluton donose ozbiljnost i potrebna suočavanja sa kulturnim i ličnim pitanjima koja više ne možemo zanemariti ili im se odupreti. Pluton pojačava kontrakciju Saturna, odvajajući ono bitno od nebitnog u smislu opstrukcije, podstičući našu svest o onome šta želimo odlučno razviti s vremenom i prostorom koji nam je dostupan.

Saturn i Pluton proveli su 2019. na kraju svog ciklusa koji je počeo 1982./83. I kako su se kretali retrogradno u dometu konjunkcije, izbacili su na površinu stare obrasce kojima se treba pozabaviti, razmišljati o njima, integrisati ih ili ih raščistiti.

Kada 12. januara 2020. formiraju konjukciju na 23. stepenu Jarca, započeće novi ciklus, premeštajući naglasak na kovanje novih oblika i struktura koje podržavaju svrhu koju smo gajili.

Iskustva vezana za Saturn i Pluton nisu nimalo laka, ali katarzični intenzitet koji nas prisiljava da izdržimo pomaže u razvoju unutrašnjeg fokusa, odlučnosti i hrabrosti. Po o trajati.

Saturn i Pluton započeće svoj novi ciklus u januaru 2020. kao deo stelliuma u Jarcu koji uključuje Jupiter, kao i Sunce, Saturn, Pluton, Ceres i Merkur, svi zajedno u na 2. stepenu Jarca. U stvari, dan nakon što se Saturn i Pluton ujedine – i Saturn i Pluton formiraće konjukciju sa Suncem i započeti novi sinodske cikluse.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.