Horoskop - ispunjavaju se želje srca: evo šta nam donosi Merkur u znaku Lava (do 20. avgusta)

Merkur u Lavu donosi lepe vesti u ljubavi, ali čuvajte se 3 negativna aspekta do 20. avgusta!

Od 5. do 20. avgusta Merkur će prošetati znakom Lava i usmeriti našu pažnju na zabavu, ljubav, komunikaciju sa osobama koje volimo, kao i na odnos sa decom i prijateljima.

Reč je o ponosnom Merkuru koji ne trp odbijanje i poniženje. U komunikaciji ego može biti vrlo jak, a kritika ubija bilo kakav interes za dalju razmenu.

Ovaj nas Merkur može povezati sa nekim dragim ljudima, uneti u vašu svakodnevicu više opuštenosti i ležernosti, više zabave i uživanja. Radimo ono što volimo i činimo to srcem.

Horoskop - 5 najsrećnijih datuma u avgustu 2020. godine: evo kada vas očekuju lepe vesti u ljubaviHoroskop - 5 najsrećnijih datuma u avgustu 2020. godine: evo kada vas očekuju lepe vesti u ljubaviSaznajte koji datumi u avgustu donose sreću u ljubavi, a kada nas očekuje prilika za obilje! Planete nekim znakovima donose…

Mogu se pojaviti i neki novi emocionalni interesi, sve počinje kao prijateljstvo, a potom se razvija i u nešto više.

Ljutimo se kada nismo u centru pažnje i kada ne dobijamo ono što nam treba.

Pravi je trenutak da se povežemo sa svojim unutrašnjim detetom. Plešite, igrajte se, smejte se.

Negativni aspekti ovog tranzita su potreba za dominacijom nad drugima, sebičnost i egocentričnost – ego koji je nedokaziv i koji nas tera da povređujemo tuđe osećaje, a pritom i vlastite.

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA AVGUST 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš brojMESEČNA NUMEROLOGIJA ZA AVGUST 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš brojTrojku očekuje sreća u finansijama, a Sedmicu divna iznenadna šansa...

U ljubavi tražimo strast, obožavanje, neko posebno iskustvo s kojim bismo se mogli pohvaliti drugima. Ne podnosimo ignorisanje, pravimo dramu oko sitnica i činimo sve kako bismo privukli pažnju osobe koja nam se sviđa i koja nam je bitna.

Vodite više računa o srcu, pritisku, kičmi.

Stvarajte i delujte srcem i iz srca.

Astrolog: Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.