Horoskop - iskrena ljubav nam daje krila: evo koju radost donosi sezona nežnog Raka (do 22. jula 2019.)

Horoskop - počela je magična vladavina Raka - očekuje nas puno nežnosti, ljubavi i lepih promena!

Ovo je putovanje ljubavi prema sebi i što ga više vežbate, što više volite sebe, to ćete se više osećati snažnim, zaštićenim i otvorenim za avanturu i mogućnosti koje Svemir donosi. Pravi osećaj doma je onaj koji izvire iznutra; to je osećaj koji dolazi iz mira sa samim sobom i to je ono prema čemu će nas voditi sezona Raka 2019. godine.

Kada zatvorite oči, osećate li se kao kod kuće? Osećate li mir tamo gde se nalazite i osećate li mir zbog toga ko ste? Osećate li da vas preplavljuje talas lakoće kada jednostavno dopustite da budete?

Mesečni ljubavni horoskop za jul 2019. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMesečni ljubavni horoskop za jul 2019. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaVeliki mesečni horoskop za ljubav! Saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje u julu 2019. godine...

Osećate se kao kod kuće u sebi jedna je od najmoćnijih stvari koje možemo učiniti. To nam daje osećaj pripadnosti, sigurnosti, ljubavi i udobnosti, bez obzira što se događa oko nas.

Iako možemo naći utehu u zidovima od opeke našeg doma, pravi osećaj doma je onaj koji izvire iznutra; to je osećaj koji dolazi iz mira sa samim sobom i to je ono prema čemu će nas voditi sezona Raka 2019. godine.

Sezona Raka započela je 21. juna, istog dana kao i kratkodnevica. Kratkodnevica donosi promene godišnjih doba, ali je i dan kada Sunce "miruje" i mi moramo učiniti isto.

I mi moramo pronaći taj mir unutar sebe i razmotritinapredak u energiji i kako nas usmerava kad stignemo do polovine godine.

Kratkodnevica je naš marker za početak nove sezone i poslednju polovinu kalendarske godine. To je vreme kada možemo proveriti sebe i shvatiti idemo li u smeru u kojem želimo.

Pre nego što možemo krenuti napred, sezona Raka će nas voditi na način da se povremeno zaustavimo i uverimo da smer kojim smo izabrali da se krećemo čini da se osećamo kao kod kuće.

Odvojite trenutak i razmislite o 5 stvari koje čine da se osećate kao kod kuće. Šta vam pomaže da se vratite u dubine svoje duše i na mesto utehe unutar sebe? To mogu biti aktivnosti, određeni prizori ili mirisi, hrana; nema ograničenja u onome što možete izabrati.

Nakon što dobijete svoj spisak, učinite vašim prioritetom da ugradite ove stvari u svoj život u ovoj sezoni Raka. Neka bude prioritet pozvati osećaj udobnosti u vlastitoj koži.

Kada ste kod kuće unutar sebe ili se osećate prijatno u vlastitoj koži, to vam omogućuje da budete otvoreni i zaštićeni u isto vreme. Omogućava vam da se osećate zaštićeno kako biste mogli izaći u svet i postigli sve što možete, ali i istovremeno da budete meki i otvoreni za protok i lepotu života.

Mnogi od nas tokom godina uče da osećaj sigurnosti unutar sebe zahteva mnogo zaštite. Iako je to ponekad istinito, to nas takođe može sprečiti da se otvorimo prema ljubavi, prilikama i putu koji daje svrhu.

Mnogi takođe uče da je ostati otvoren i daju pravi način za postizanje sigurnosti i udobnosti. Hodanje ovim putem može vas dovesti do toga da se osećate iscrpljeno i rezultira da preuzimamo energije od drugih. Takođe može uspostaviti zavisno ponašanje koje može otežati postizanje zdravog odnosa.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.