Horoskop - intuicija nas upozorava na nešto važno: saznajte šte treba da izbegnete dok je Mars u Raku (do 1. jula 2019.)

Mars u znaku Raka - moćna planeta snage u emotivnom znaku donosi nam velike turbulencije!

Planeta Mars koja opisuje našu energiju, način na koji delujemo i aktivnosti na koje usmeravamo najviše pažnje, od 16. maja do 1. jula kretaće se znakom Raka.

Prostor nežnog i emotivnog Raka i nije najbolji dom za ovu borbenu planetu. U narednom će periodu naše aktivnosti biti osećajno obojene. Osećanja se teže kontrolišu, a to ponekad može otežati ostvarenje planova. Lako postajemo povređeni, ranjivi smo, reagujemo preosetljivo, uznemiravaju nas sitnice.

Usporeno kretanje, preterani oprez (jedan korak napred, dva unazad), nedostatak potencijala i takmičarskog duha, mogu teško pasti osobama koje su navikle odlučno i energično hrliti prema ostvarenju ciljeva.

Raka očekuju problemi u ljubavi, a Vodoliji se vraća prošlost: saznajte kakvu karmu vašem znaku donosi retrogradni SaturnRaka očekuju problemi u ljubavi, a Vodoliji se vraća prošlost: saznajte kakvu karmu vašem znaku donosi retrogradni SaturnRetrogradni Saturn je drugo ima za karmu! Vraća nas unazad, da još jednom preživimo neke važne situacije iz prošlosti! Saznajte…

Ali ovaj Mars ima nešto što drugi nemaju, a to je snažna intuicija, onaj untrašnji glas koji će nam ‘pokazati’ je li nešto dobro za nas ili nije. Osetićemo to u stomaku. Kad smo u blizini osobe uz koju osećamo težinu u abdomenu i unutarnji grč, to je znak da se trebamo udaljiti.

Ovo je vreme kada bi mnogi mogli preduzeti neke aktivnosti koje se tiču stanovanja, doma, porodičnih odnosa. Nešto popravljamo u domu, preuređujemo, porodične obaveze su u porastu, naročito one roditeljske.

Ovo je zaštitnički raspoložen Mars, pa imamo pojačanu potrebu skrbiti i negovati one koje volimo. Pokazati nežnost, pripadnost nekome. Zaštititi bližnje od problema, čak i do te mere da njihove terete preuzmemo na sebe.

Tuđe reakcije doživljavamo lično, ponekad se ne znamo obraniti, reći ‘ne’, dopuštamo više nego što možemo podneti, popustljivi smo nekad i na vlastitu štetu. Zaziremo od direktnog sukoba i suočavanja, povlačimo se tamo gde se osećamo sigurno, u račji oklop – tamo nam niko ništa ne može.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.