Horoskop - intuicija nam šalje važne signale za jun 2019. godine: neverovatna magija Meseca mnogima će promeniti sudbinu

Intuitivna astrologija - saznajte kakve nas okolnosti očekuju u junu 2019. godine!

Mesečni horoskop za jun 2019. godine!

Do kraja juna ući ćemo u sezonu pomračenja, ali ako se vratimo na početak meseca, videćemo lakoću i svetlost koja će nas voditi napred.

Prvo veće kosmičko poravnanje za jun 2019. je mlad Mesec koji se pojavljuje 03. juna u znaku Blizanaca.

HOROSKOP ZA LETO 2019. GODINE: evo kakvu nam sudbinu donose jun, jul i avgustHOROSKOP ZA LETO 2019. GODINE: evo kakvu nam sudbinu donose jun, jul i avgustVeliki horoskop za leto 2019. godine - period prepun avanture i dobrih promena!

Tema ovog mladog Meseca biće komunikacija, a mi ćemo dobiti priliku da prođemo kroz činjenice i brojke kako bismo se probudili i otvorili našoj istini.

Istina je subjektivna. Svi posmatramo život i događaje koji se odvijaju kroz obojeno sočivo naše vlastite percepcije, a pod mladim Mesecom u Blizancima moraćemo odlučiti hoćemo li prihvatiti ono za što smo verovali da je istina ili ćemo se malo drugačije uskladiti.

Nikad nije kasno za početak, nikada nije prekasno gledati na stvari u drugačijem svetlu i vraćati se na stvari kako bismo otkrili novu istinu – i to je ono na što će nas ovaj mlad Mesec pozivati.

Vreme mladog Meseca je takođe prekrasno vreme za namere i razmišljanje o tome šta želite držati blizu srcu. To je vreme da jasno vidite vašu viziju kako biste je mogli manifestovati u stvarnost, a dolazak u srce vlastite istine pomoći će u tome.

Nakon mladog Meseca, 12. juna, Mars se konačno vraća na svoje uobičajeno igralište. Od 20. aprila, Mars je izvan granica i njegova energija je jača nego obično.

Ako ste osetili da ste malo razdražljiviji nego inače, Mars se vraća u svoje normalno područje i trebao bi vam pomoći da osetite lakoću.

Ako ste razdražljivi, uzmite ovo kao signal ili putokaz koji vam je potreban kako bi dublje pogledali i utvrdili šta vas pokreće, kako biste mogli osloboditi i ublažiti ove okidače jednom zauvek.

Za smernice, prisetite se onoga što se događalo u vašem životu u danima koji su okruživali 20. aprila i 19. maja, kako biste dobili smernice o tome na koji način vas Mars vodi.

Nakon toga, 17. juna imamo pun Mesec u znaku Strelca.

Budući da se radi o poslednjem punom Mesecu pre pomračenja, bićemo zaokupljeni radom na stvarima od prethodnog ciklusa pomračenja.

Setite se onoga što se događalo u vašem životu u januaru 2019. godine, jer će događaji iz ovog vremena verovatno igrati ulogu u onome na čemu ste sada pozvani da radite.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.