Horoskop - imate moć da ostvarite najveće želje: evo koje lepe vesti donosi konjunkcija Venere i Jupitera u Strelcu (do 4. februara 2019.)

Venera i Jupiter su dve najsrećnije astrološke planete, a evo koje nam lee događaje predviđa horoskop!

Horoskop - Od 8. januara do 4. februara 2019. godine, na nebu će se obrazovati naročito moćna astrološka pojava. Radi se o konjunkciji između Venere i Jupitera u znaku Strelca.

Konjunkcija predstavlja fizički dodir dve planete i u drevnoj astrologiji nije smatrana astrološkom, već astronomskom pojavom. Nije smatrana aspektom. Ako bismo je svrstali u aspekte, kao što to čine mnogi astrolozi, onda je konjunkcija aspekt najsnažnijeg intenziteta.

Konjunkcija između Venere i Jupitera, zavisno od dana do dana, može biti prividna, a može i prava, a prema dozvoljenom orbisu planeta. Bitno je da je u pitanju konjunkcija. Ono što treba uzeti u obzir to je i paralelno prisustvo destruktivnog kvadrata između Marsa i Saturna, u periodu od 11. do 27. januara, što će se ne tako prijatno odraziti na određene manifestacije konjunkcije Venere i Jupitera, a čega ću se svakako dotaknuti kasnije u ovom tekstu.

Zimski ljubavni horoskop do marta 2019. godine: Biku sve otkriva intuicija, a Rakove očekuju romantične brigeZimski ljubavni horoskop do marta 2019. godine: Biku sve otkriva intuicija, a Rakove očekuju romantične brigeVeliki zimski horoskop - saznajte šta očekuje vaš znak do marta 2019. godine!

Venera i Jupiter su dve najsrećnije astrološke planete. Donose srećan upliv, vezano uz sve životne situacije. Pored toga, Venera predstavlja izražavanje emocija, ljubavnu radost, odnose sa drugim ljudima, kreativnost i estetiku, dok Jupiter predstavlja prostor, obrazovanje, moral, zahvalnost i duhovni razvoj. Na ličnom planu ova konjunkcija između Venere i Jupitera doneće brojne faze izraženog optimizma, potrebu da se na život gleda sa jedne svetlije i pozitivnije strane, da se uživa u životu, ili još bolje rečeno da se život aktivno živi, tako što ćemo aktivno živeti, stavljajući fokus na pozitivne aspekte života.

Život nije samo med i mleko, to svi dobro znamo, ali sva suština je sadržana u tome kako mi sami gledamo na život. Na svima nama jeste da se u ovom periodu, koliko god više možemo, potrudimo staviti fokus na pozitivne aspekte života, a na one izazovne situacije da gledamo, kao na lekcije, koje nas vode ka većoj mudrosti. Pored fokusa na vlastita zadovoljstva, zahvalite se na svemu pozitivnom, što smatrate da je prisutno u vašim životima. Zahvalnost je temelj svakog daljeg napretka u životu. Čuveni, otac savremene duhovnosti Nill Donald Volsh smatra da su beskućnici to, što jesu, upravo zato što nisu zahvalni. Razmislite o tome…

Možete biti kreativni u svemu, što radite. Uvek možete dati nešto novo. Ali, pored toga, usmerite se i na konkretno kreativno delovanje, ma koliko vas uverili da niste kreativni. Kreativnost je nešto, što svi mi nosimo u sebi. Neko u manjoj, netko u većoj, neko u vrlo velikoj meri. Kreativnost je ta, koja nas povezuje sa ličnim Izvorom, svojevrstan put ka samospoznaji, a time i srećnijem i ispunjenijem životu.

Ako vam ništa ne pada na um, ako zaista mislite da ste operisani od kreativnosti, savet je da preispitate, koji vas to kreativni sadržaji privlače, pa se onda usmerite na neki od njih. Sigurno je da, uz malo dobre volje, možete iznaći dobar način za početak kreativnog delovanja unutar njih.

Kada govorimo o kreativnosti, mislim da bi vam od velike koristi bila meditativna priča čuvene Louise Hay iz odlomka njene knjige život, koji nosi naziv 101 moćna misao za život: Iskazujem svoju kreativnost. Svako od nas posjeduje sebi jedinstvenu kreativnost.

Kada odvojimo vreme da kreativnost iskažemo, bez obzira na to koji tip kreativnosti je u pitanju, to je čin ljubavi koju pružamo sebi. Ako verujemo da smo prezauzeti da bismo kreativnost iskazali, onda propuštamo priliku da ispunimo jedan deo svoje ličnosti. Afirmirajte na sledeći način: Moji jedinstveni kreativni talenti i sposobnosti struje mojim bićem i izražavam ih na način koji me ispunjava. Moja kreativnost vodi glavnu reč.

Svako od nas ima neograničenu moć, koju mu je Univerzum po rođenju darovao. Baš neograničenu moć, kao i Univerzum. Univerzumkoristi svoju neograničenu moć, a mi je uz njegovu pomoć i rad na sebi trebamo konstantno razvijati. Svako od nas može sve. Samo je pitanje, šta je to što želi.

Koja iskustva je naša duša izabrala pre dolaska na ovaj svet. Kako jačati vlastitu moć? Vrlo jednostavno – radom na vlastitim emocijama, mislima i uverenjima. Kakve su nam misli, takva su nam i dela, takav nam je i život. Kakve su vaše misli? Dobro se zapitajte. Vaš život je najbolji pokazatelj vaših misli i uverenja. Upamtite ovo – Naš život je odraz naših uverenja. Ponavljam, svaki čovek poseduje neograničenu moć, koja se gradi, korak po korak.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.