Horoskop - februar će biti najromantičniji mesec u 2020. godini: evo šta sve očekuje vaše nežno srce

Horoskop - evo kakve se tajne ljubavi otkrivaju pred nama u februaru 2020. godine!

Najvažniji odnos koji gajimo je odnos koji imamo sami prema sebi. Jednostavno provodite sa sobom svaki dan svog života. Svi ostali ljudi, koliko god da ih volite, samo su jedan deo puta sa vama. Zato je ključno da se upoznate.

Kada smo zaljubljeni, pokušavamo da saznamo sve što je vezano za drugu osobu. Postavljaju se pitanja šta on/ona voli, ko su i šta su ... Prvo na ta pitanja moramo dati odgovore o sebi. Koliko vremena trošite na pitanja tipa: Ko ste? Ko želite da budete? Da li ste takva osoba kakva mislite da jeste? Šta volite i zašto? Kakvu vezu želite?

Da li biste radije da isprobate nove stvari, izazove, načine razmišljanja ili biste radije provodili vreme u rutini i ušuškanosti?

Ovakva magija događa se jednom u hiljadu godina: 5 stvari koje treba da uradite za ostvarenje želja 2.2.2020. godineOvakva magija događa se jednom u hiljadu godina: 5 stvari koje treba da uradite za ostvarenje želja 2.2.2020. godineU nedelju nas očekuje čaroban dan - niz brojeva 2-2-2-2 ostvaruje želje!

Zamislite da sam Marsovka. Upravo sam sletela na Zemlju, prilično sam zelena, kosih očiju i sve mi je novo. Ništa mi nije jasno. Kako biste mi opisali ko ste i šta ste, kako se ponašate, šta vam treba, šta vas čini srećnim i šta troši vašu energiju?

Baš ovog meseca spremite se da srušite svoje granice. To znači da će vađe drage osobe, kolege sa posla ili nadređeni želeti da ih prevaziđete. Treba na tome da im budete zahvalni.

Mnogo puta zbog ljubavi pretrpimo neke stvari koje nam ne prijaju, ali ljubav nije trpljenje , ni žrtva, već iskrena i čista emocija koja greje dušu. Svaki odnos podrazumeva igru uloga. Svaki odnos je vrsta uzimanja i davanja. Oni odnosi u kojima jedna osoba daje, a druga samo uzima, u februaru će dosegnuti veliku granicu. U ovom mesecu lako mogu da zadominiraju energetski vampiri i manipulatori, ali vi ćete ih spremno dočekati.

Postoji tvrdnja da loši odnosi predstavljaju najbolji odraz nas samih. Oni nam pomažu da shvatimo ko smo i koje je naše najbolje i najgore svetlo. Baš takvo suočavanje sa istinom kroz nepovoljne romantične odnose možemo dobiti u februaru. Pre nego što počne mart, odgovorite sebi: Kako mogu da ostvarim dobru vezu? Razmišljanje o našim izborima očekuje nas na svakom koraku. I znate koja je dobra vest? Još uvek imate izbor!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.