Horoskop - evo koju tajnu sposobnost imaju Blizanci, Vage i Vodolije

Saznajte u kojem znaku je vaš znak - ako je u Vagi, Vodoliji ili Blizancima, ovo su vaše prednosti i slabosti!

Kliknite OVDE i u tabeli proverite u kojem znaku vam se nalazi Saturn!

Ako vam je Saturn u Blizancima, Vagi ili Vodoliji, ovo je vaša najveća tajna sposobnost:

Ako vam je ikada bilo neprijatno kada je trebalo da govorite pred nepoznatim ljudima – pred javni nastup vas je obuzimao stravičan strah, a na ispitu jednostavno niste mogli da otvorite usta ili ste se bojali da jasno i glasno kažete šta mislite – stekli ste uverenje da ne znate da komunicirate ili da niste dovoljno pametni. Sa Saturnom u nekom od vazdušnih znakova taj strah je često prisutan, sve dok ne iskopate iz svojih dubina skrivenu sposobnost lakog snalaženja u svakoj društvenoj situaciji.

Jedinstven, dominantan i odan: ovaj horoskopski znak ostavlja trag gde god da se pojavi Jedinstven, dominantan i odan: ovaj horoskopski znak ostavlja trag gde god da se pojavi Jarčevi su odlični prijatelji, a uprkos svojoj povučenosti, sjajno se snalaze i u društvu zbog svoje duhovitosti.

To znači da do vrhunskog sjaja možete da izbrusite svoju skrivenu sposobnost vešte komunikacije u svim njenim oblicima, bilo govorom, pismom ili nekim kreativnim načinom poput fotografije, slike, filma ili nekog drugog oblika komunikacije. Imate dar da sa lakoćom učite i prenosite znanje i informacije.

Kada vas neka krizna situacija natera da probijete led u društvenim situacijama, primetićete koliko ste spretni u povezivanju ideja i ljudi, kao i da drugi vaše stavove rado slušaju i poštuju. Sve ćete hrabrije da iznosite svoje stavove i ideje i zablistaćete zahvaljujući svom bistrom, brzom i snalažljivom umu. Iznenadiće vas snaga vaših ideja, poštovanje i popularnost koje vam one donose i sposobnost da svojim idejama menjate svet nabolje.

Verni prijatelji, optimistični i vatreni ljubavnici: evo šta niste znali o rođenima u znaku OvnaVerni prijatelji, optimistični i vatreni ljubavnici: evo šta niste znali o rođenima u znaku Ovna16 principa kojih se pridržava svaki Ovan...

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.