Horoskop - evo koje novogodišnje odluke treba da donesu Blizanci, Vaga i Vodolija

Novogodišnji horoskop za Blizance, Vagu i Vodoliju - evo koje odluke će vam doneti sreću u narednoj godini!

Vrtlog ideja

Dobro ste promislili o svojim odlukama i u glavi sve one izgledaju savršeno. Povezali ste sve niti, sve ljude, sve okolnosti, sve što vam je potrebno da biste ih ostvarili i... i onda ste o tome puno pričali, propitkivali svoje bližnje za mišljenje, pomalo se izgubili u tom silnom vrtlogu ideja koji ne prestaje pustošiti vašim mislima. Volite zapisivati i analizirati svoje odluke, ali, vaši fantastični planovi i pametne odluke ipak često ostaju na nivou reči, razgovora i teorija.

Vagu prati reputacija neodlučnosti jer svaka nova odluka može narušiti krhko stanje sklada koji Vagi daje osećaj sigurnosti. Ali Vaga ima puno odlučnosti i kada jednom donose odluku, neće tako lako odustati.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 6. januara 2019. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 6. januara 2019. godineTarot tumačenje za nedelju od 30. decembra. do 6. januara - Spontani duh vas uvodi u romantičnu priču koju nećete uskoro…

Blizanci se lako izgube u uzbuđenju novih informacija, ideja i smerova kojima bi mogli krenuti. Nedostaje im smirenost, a ponekad i koncentracija da bi ustrajali u ostvarenju odluke. Uvek će pronaći dobre razloge zašto su odustali.

Vodoliji je važno da njegove odluke budu deo nekog naprednog društvenog trenda. Voli naglašavati njihovu društvenu, ekološku, inovativnu, reformatorsku važnost pa njegove odluke često nisu dovoljno osobne. Vodolija će se lako razočarati stvarnošću koja ne odgovara njegovim idealima i izgubiti motivaciju. Tvrdoglavo je uporan, ali će, ako je jako razočaran, odustati od odluka iako uz nešto griže savesti.

Horoskop do 16. januara 2020. godine: evo kakvu nam blisku budućnost donosi Merkur u znaku JarcaHoroskop do 16. januara 2020. godine: evo kakvu nam blisku budućnost donosi Merkur u znaku JarcaHoroskop za Merkur u znaku Jarca - dani do 16. januara su od presudnog značaja za našu budućnost!

Izvor: Sensa.hr

Senka Ljubić, astrologinja

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.