Horoskop - evo koje čakre treba da očiste Ovan, Strelac i Lav

Tri vatrena znaka Zodijaka su Bik, Devica i Jarac - evo na koje čakre treba da obrate pažnju!

Planete kruže i pulsiraju na nebu iznad nas, a čakre – energetska središta našeg suptilnog tela - pulsiraju i vibriraju u nama, usklađujući makro i mikrosvemir. Zato iz svoje astrološke karte možemo saznati dosta i o svom energetskom stanju i čakrama. Treća se čakra nalazi u području solarnog pleksusa. Ovo je snažna energija vatre. Tri astrološka vatrena znaka su Ovan, Strelac i Lav. Evo kako Manipura čakrom, sedištem našeg identiteta i snage volje vlada Sunce!

Baš kao što je Sunce središte sistema i održava ga svojom svetlošću i toplinom, tako je i treća čakra energetska baterija našeg tela. Ovde je sedište našeg identiteta, snaga volje. U astrologiji Sunce simbolizuje identitet, razvojni proces u kojem tokom celog života ostvarujemo sami sebe, razvijajući svoje sposobnosti i potencijale u skladu sa astrološkim znakom u kojemu se Sunce nalazi.

Praktičan test: proverite da li su vam čakre otvorenePraktičan test: proverite da li su vam čakre otvoreneEnergija mora slobodno da teče kroz čakre kako bismo bili zdravi i zadovoljni...

Tri astrološka vatrena znaka su Ovan koji korespondira sa pingalom, Strelac sa idom i Lav koji korespondira sa energijom sushumna nadija u trećoj čarki. Samopouzdanje i sjaj ličnosti koja blista iz našeg Sunca i iz naše treće čakre manifestuje se žutom bojom.

Blokirana ili slobodna energija?

Uz blokiranu energiju treće čakre ili Sunca, samopouzdanje je nisko. Nemamo energije za ostvarenje ciljeva, ni znanja kako provesti svoju volju.

Kada unutrašnje vode našeg suptilnog tela kroz nju teku neometano, svesni smo da naše vlastite odluke određuju smer kojim se krećemo kroz život, što daje snagu da ostvarujemo sebe i samopouzdanje. Osećamo da sami stvaramo svoj svet.

Izvor: Sensa.hr

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.