Horoskop - evo koja 3 znaka treba da budu oprezna tokom vladavine Vodolije (do 19. februara 2020.)

Horoskop - evo koja 3 znaka očekuje rizičan period u vladavini Vodolije!

Futuristička Vodolija lako se zaigra sa Uranom, planetom haosa, pobune i neočekivanih promena, piše Lovesensa.

Vladavina Vodolije trajaće sve do 19. februara 2020. godine, a izazovi koje je ovaj vazdušno znak pripremio ove godine, neće lako pasti pojedinim znakovima Zodijaka.

Dok će neki znakovi osetiti lepotu slobode i novu energiju, nekima će taj burni vrtlog promena i brzoplatih odluka doneti teškoće, nesigurnost, ali i važne lekcije.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Vodolije (do 19. februara 2020.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Vodolije (do 19. februara 2020.)Evo kojim horoskopskim znakovima sezona Vodolije donosi veliku sreću!

Evo koja 3 znaka očekuje rizičan period tokom vladavine Vodolije:

Rak - period transformacije

Prethodni period (vladavina Jarca) doneo je vašem znaku velike promene na emotivnom planu. U svakoj situaciji ste mogli da pronađete kompromis i iskristališete svoje roomantične želje, ali ovoga puta velika Vodolija sve menja. Sunce se nalazi u vašoj 8. kući, odnosno kući intimnosti, seksa, transformacije... Tranziti planeta donose velike izazove u ljubavi, a mnogi će napraviti velike greške u odnosima zbog naglih promena raspoloženja.

Škorpija - opasne igre reči

Sunce je tokom perioda Vodolije u vašoj četvrtoj kući koja označava porodicu, kuću, emocionalnu stabilnost. Počećete da se fokusirate na svoj mali svet i ljude koje volite. Ali, želećete da se odvojite od nekih članova porodice ili prijatelja za koje smatrate, a vama kradu energiju i sputavaju vas. Ove odluke mogu biti teške i konačne, zato dobro razmislite. Srećom, konjukcija Saturna i Plutona je u vašem sektoru komunikacije, pa je moguće da ćete uspeti na pravi način da rešite nesporazume.

Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 19. februara 2020. godine)Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 19. februara 2020. godine)Devicu očekuje priliv inspiracije i beskrajna romantika, a Vodolija odbacuje ograničenja i privlači uspeh!

Ribe - skrivena emotivna i tajanstvena duša

Ovaj emotivni znak Zodijaka počinje da se oseća usamljeno, izolovano i ne nalazi svoju svrhu tokom vladavine Vodolije. Sunce je trenutno u vašoj 12 kući, kući karme i snova. Vi ste jedinstvena emotivna i kreativna duša, ali to ne znači da treba da se potpuno izolujete. Ovaj krizni period još malo traje, a krajem februara imaćete priliku da pokažete koliko zaista vredite.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.