Horoskop - evo kako će nam Venera u Biku ulepšati život (do 9. juna 2019.)

Horoskop - Venera ulazi u znak Bika 15. maja i u njemu će se zadržati do 9. juna! Očekuje nas jedan prijatan i zanimljiv period kada su u pitanju ljubav i novac...

Venera je planeta koji vlada onim za što istinski vredi živeti. To su ljubav, prijateljstvo i kreativno izražavanje. Od 15. maja ulazi u znak Bika, svoj matični znak, u kojem izražava svoje najbolje osobine. Njen boravak u tom znaku biće vreme pojednostavljivanja stvari, spuštanja na čvrsto tlo i ponovne izgradnje odnosa. Do 9. juna idealno je vreme da rešite ljubavna i novčana pitanja na otvoren i iskren način.

Horoskop - konjukcija Venere i tranzitnog Urana u Biku: očekuju nas opasni rizici, oluja emocija i vatromet ljubavnih strastiHoroskop - konjukcija Venere i tranzitnog Urana u Biku: očekuju nas opasni rizici, oluja emocija i vatromet ljubavnih strastiHoroskop za konjukciju venere i Urana u znaku Bika - kada našim životom počne da upravlja bujica pomešanih osećanja!

Susreti će u ovo vreme biti čudesni. Venerina energija podseća nas da usporimo tempo, živimo u sadašnjem trenutku i potražimo načine uživanja u posebnom društvu. Možda ćete se lakše opustiti sa voljenom osobom i odgledati odličan film, uživati u ukusnom jelu. To je vreme kad ćete oboje biti tako raspoloženi da ćete lako uživati svim osećajima.

Venera u Biku daće prednost stabilnosti u odnosu na strast. To znači da ćete biti spremniji za vezu nego za avanture. Ako želite produbiti odnos, ili neko vreme nekoga pritajeno posmatrate, ovo je vreme kada se možete odlučiti na sledeći korak.

Jedan od nedostataka tog uticaja je pojačana želja za pripadnošću. Ako ste u ljubavnom odnosu ili na putu do njega, mogla bi vas dotaknuti ljubomora.

Otežano je sklapanje kompromisa, zato ćete o svojim dubokim osećajima teško mirno raspravljati.

Ako ste sami, ovo je vreme kada ćete osjetiti unutrašnji otpor prema preteranom povazivanju. Trebaće vam neko vreme da poverujete ljudima i njihovim rečima, ali kada to uspete, bićete zaista odani. Tek kada se uverite da nekome zaista možete verovati, pustićete ga blizu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.