Horoskop - evo kada nas očekuje mračni uticaj retrogradnog Merkura u 2020. godini: ovi datumi su najrizičniji

Horoskop - evo koji datumi u 2020. godini donose rizičan uticaj retrogradnog Merkura!

Gotovo svaka od nas ponekad se nađe u razdoblju kada smo izuzetno nespretne, ništa nam ne ide od ruke, a odnosi i komunikacija zapinju. Mnogi ovakvu situaciju pripisuju retrogradnom Merkuru, astrološkoj pojavi kada se ova planeta kreće zapravo unatrag. Obrnutim smerom, čini se, tada ide i sve na Zemlji; od korišćenja tehnologije, načina komuniciranja, a astrolozi upozoravaju – posebno putovanja.

Kako bi ove godine preduhitrila ili se barem pripremila na delovanje retrogradnog Merkura donosimo datume tri razdoblja kada će nam ova planeta u punoj snazi mrsiti račune. Astrolozi sugerišu da se naoružaš strpljenjem, a posebno pripaziš na planirane datume putovanja.

Horoskop - 2020. može biti godina koja će vam doneti ljubav za ceo život: evo koja tri znaka očekuje najveća sreća na romantičnom planuHoroskop - 2020. može biti godina koja će vam doneti ljubav za ceo život: evo koja tri znaka očekuje najveća sreća na romantičnom planuHoroskop - ova 3 znaka očekuje nasjveća sreća u ljubavi u 2020. godini!

17. februar – 10. mart

Ovo razdoblje koje sigurno ne donosi preterani prosperitet, srećom, zaobilazi Dan zaljubljenih i nije preterano nadomak Uskrsu. Ipak, ako si po horoskopu Vodolija ili Riba i planiraš neki rođendanski getaway mogla bi da razmisliš dvaput.

18. jun – 12. jul

Toplo i sunčano vreme mnoge bi moglo motivisati da u ovom razdoblju izaberu datum kada će najradije uploviti u bračnu luku. Ipak, ako kao mlada ne želiš ništa prepustiti slučaju, najbolje bi bilo da zaobiđeš ovo razdoblje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.