Horoskop energije usijanja: kako da popravite sve ono što nam je donelo pomračenje Meseca

Eklipse imaju moć samouništenja da bi stvorile temelje za dublje prepoznavanje sebe, partnerstva, okoline i okolnosti...

„I nema ulice i nema pustinje i nema snova gdje suze nisu potekle. I zato ljubi me, ma nek svi nam zavide, neka suze radosti postanu mora naše ljubavi...“ (Massimo) 

Ponekad se razletimo u sebe kao ogledala koja nikad nismo pogledali. Nakupljamo otiske u svemu što nosimo. A često jedva nosimo i sebe. Raspušteni u unutarnjim ludilima, neposloženo tražimo rešenja. Koža puca od mogućnosti u kojima prebivamo. Mi smo srušeni oltari pred kojima se nismo nikad molili. I jedino što nas deli do sebe jesu klečanja pred kojima nikad nismo imali hrabrosti ustati.

Mesečeva eklipsa dočekala nas je 27. jula 2018. godine na 4* znaka Vodolije, dok se Sunce nalazi na 4* Lava. Mesečeva eklipsa astrološki ima veoma veliki značaj budući da se njen uticaj (zajedno sa solarnom eklipsom) oseća 6 meseci, odnosno do sledećeg ciklusa eklipsi. Poslednja Mesečeva eklipsa bila je u augustu 2017. godine. Obeležila je ciklusni period do sada.

Pomračenja i sami efekti pomračenja uvek su izuzetno naglašeni i dramatični tokom meseca u kojem se događaju. Zato je dobro da u periodu eklipsa ne donosite nagle odluke, ne sečete ljude iz svog života, ne prekidate odnose, ne radite ništa radikalno. Disali vi ili ne, eklipsa će odraditi svoj uticaj tako što će se velika količina akumulirane energije jednostavno raspršiti u vama i u svemu oko vas. To je neizbežno. Gotovo nezaustavljivo. I neopiruće. I zato je važno da u danima pred nama budete izuzetno tolerantni na svačiju osetljivost, pa i svoju.

Generalno, mesec u kojem se eklipsa događa uvek bude težak, pun drama i sukoba, pun vrištanja sebe. Ali, kada to vreme prođe, narednih 6 meseci eklipsa pokazuje svoje drugo lice, često kvalitetnije i bolje. Ono lice koje nas uči i preslušava. Ono lice koje daje trud da iznova sastavi sve rastavljeno. Da popravi. Učini boljim. Da izraste i nauči iz poharanog sebe. Eklipse imaju moć samouništenja da bi stvorile temelje za dublje prepoznavanje sebe, partnerstva, okoline i okolnosti. I ništa nije onako kako se bude činilo ovih dana, zato ne očajavajte. Naravno, šta će kome eklipsa doneti i šta za koga znači ovo pomračenje je individualno i potrebno je analizirati lični horoskop da bi se preciziralo gde će se i na koji način događati promene.

Želim da mi neko peva pod prozorom, ubere cvet i skine zvezde sa neba: ako želite romantičnu ljubav iz bajke, ovo treba da znateŽelim da mi neko peva pod prozorom, ubere cvet i skine zvezde sa neba: ako želite romantičnu ljubav iz bajke, ovo treba da znateDa li smo oterali romantiku - evo kako treba da se potrudite i zaslužite večnu ljubav!

Ono što se može očekivati je zona sumraka. Energija usijanja. Emocije koje prelivaju same sebe. Mesec u Vodoliji će biti u zagrljaju Marsa. Sa jedne strane ovaj aspekt moze doneti strast, iskonsku želju za preživljavanjem, borbu do poslednjeg daha, onaj osećaj uzavrelih dodira. Prepuštanje potpuno. Uzdizanje kundalini energije. Jednu jaku mentalnu konekciju i vibracije. Onaj osećaj da znamo šta želimo i da smo spremni da se borimo za to. Osvajački. Apsolutno. Za sve što je naše. Ovo je trenutak spoznaje kad kao konačno shvatimo što imamo i šta ne želimo da nas napusti. Kad konačno pokažemo da volimo. Želimo. Potrebno nam je. I često to ide kroz sukobe i drame, jer drugačije ne bi bilo izgovoreno. Kao da sami sebi stavljamo tačku na predaju, na borbu koju ne želimo da izgubimo. Kao da konačno čujemo što želimo čuti. Emocije izlaze iz nas. Pa neki sukobi ovih dana mogu iznedriti i emotivnija priznanja. Možda se sukobite i prekinete tek da bi shvatili koliko zapravo značite. Jedni drugima i sebi.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.