Horoskop - doživećemo veliku smenu svetlosti i tame: DANAS nam nebo šalje osećaj duboke LJUBAVI

Horoskop - period svetlosti i tame se smenjuju, evo šta nas od danas očekuje!

Nova astrološka godina počinje prolećnom ravnodnevnicom 20. marta 2020. godine. Sunce će preći kroz ekvator, a mi žemo doživeti jednake periode svetlosti i tame, piše Lovesensa.

Dan prolećne ravnodnevnce savršeno je izbalansiran sa 12 sunčevih časova i 12 časova mraka - to nam daje veliki osećaj stabilnosti.

Ovo je savršeno vreme da prizovite i vašu unutrašnju dobrotu i svoje duboke strahove. Proživite ih iznova i iznova sve dok ne pronađete ravnotežu u svojoj duši.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje radost i dobre promene u vladavini Ovna (do 20. aprila 2020.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje radost i dobre promene u vladavini Ovna (do 20. aprila 2020.)Horoskop otkriva - evo koja tri zanka prati dobra sudbina tokom vladavine Ovna!

Prolećna ravnodnevnica podmlađuje Zemlju, a to isto možete i vi učiniti svojoj duši. Priznajte da je vaša duša napravljena od čiste svetlosti i da ima moć da proguta sve tamne senke.

Shvatite da je duboka ljubav na dnu vaše duše veća od svih vaših briga. Da biste znali svoje pravo JA, morate pogledati unutra. Pretražite svoju dušu i budite ljubazni prema sebi.

Trenuci tame pomažu duši da raste. Dolazite u dodir sa nepoznatim i naučićete jedinstvene stvari o sebi.

Bićete u kontaktu sa svojim strahovima i savladaćete ih jedan po jedan. I nada i strah postoje u vama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.