Horoskop do januara 2022. godine: šta nam u bliskoj budućnosti donose magični Mesečevi čvorovi

Horoskop - šta nam u bliskoj budućnosti donose magični Mesečevi čvorovi u Blizancima i Strelcu!

Od novembra 2018. godine vođeni energijom Meseca suočavali smo se sa važnim životnim lekcijama, a sada se taj proces završava i na red stižu novonastale lekcije duše, piše Lovesensa.

U astologiji lekcije duše donose Mesečevi ili Lunarni čvorovi koji su u određenom aspektu sa Suncem ili Mesecom.

Mesečevi čvorovi donose individualne lekcije duše koje treba da prerastu u dobru kolektivnu lekciju i delo. Energija Mesečevih čvorova podstiče nas da učimo, rastemo i napredujemo kao zajednica.

Od novembra 2018. godine Mesečevi čvorovi vladali su iz znakova Raka i Jarca.

To nas je podstaklo da u prethodne dve godine probudimo u sebi nežnu stranu, žensku energiju, fokusiramo se na brigu o sebi i razmislimo o svojim osećanjima.

Radili smo na ličnom osećaju prijatnosti, na pozitivnim promenama i dobrim emocijama. Trudili smo se da imamo zdrave navike i zdrave odluke na polje karijere.

Pod uticajem ove energije uspeli smo da napravimo balans između privatnog i poslovnog života i da dobro razmislimo o ličnim prioritetima.

Koji ste znak u horoskopu Asteka: saznajte kakvu vam sudbinu predviđa drevna astrologijaKoji ste znak u horoskopu Asteka: saznajte kakvu vam sudbinu predviđa drevna astrologijaU astečkoj astrologiji postoji 12 znakova - saznajte koji ste znak i otkrijte svoju sudbinu!

Ovi Mesečevi čvorovi učinili su da odradimo jedan vrlo vredan posao u svom životu i bolje upoznamo sebe. Ali, sada je vreme za nove lekcije, izazove i nove susrete sa sopstvenom dušom.

Od 5. maja 2020. godine Meselevi čvorovi prelaze u znak Blizanaca i znak Strelca - naše novo putovanje putevima duše trajaće sve do januara 2022. godine.

Energija Blizanaca označava komunikaciju i samopredstavljanje. Bićemo nadahnuti da podelimo svoju istinu, nova gledšta, da zablistamo novim sjajem i otkrijemo drugima autentičnu percepciju života.

Blizanačka energija je i vrlo druželjubiva, pa vas očekuju i divna nova poznanstva.

Očekuje vas predivan osećaj slobode, dobre i vredne informacije i mnoštvo pozitivnih promena.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.