Horoskop do 30. juna 2020. godine: stiže nam veliki udar karme - Saturn je u znaku Vodolije

Horsokop otkriva kakva karma nas očekuje do 30. juna 2020. godine - Saturn u Vodoliji može da promeni tokove sudbine!

Nakon što je boravio u zemljanom znaku Jarca od 20. decembra 2017. godine, Saturn konačno se preselio u znak Vodolije, piše Lovesensa.

Ovo uzbudljivo putovanje počinje od 21. marta i trajaće sve do 30. juna 2020. godine. Od 1. jula Saturn započinje i svoj retrogradni hod u Jarcu, a na kraju godine ponovo će se pozicionirati u znak Vodolije od 17. decembra, pa sve do 7. marta 2023. godine.

Iako se veruje da je Saturn planeta rasta i razvoja, ona se smatra i za jednu od najizazovnijih planeta. Poznata je kaogospodar karme i donosi nam veliku odgovornost za mnoge postupke, kao i velike lekcije.

Šta nam donosi čaroban niz brojeva 20-20: evo zašto će 2020. godine biti presudna za vašu sreću i budućnostŠta nam donosi čaroban niz brojeva 20-20: evo zašto će 2020. godine biti presudna za vašu sreću i budućnostU ovoj godini zavladaće magičan niz brojeva 20-20 - evo šta nam donosi...

Saturn provodi dve godine u svakom znaku Zodijaka i svoju energiju širi postepeno. Ali, kada promeni svoju poziciju u znaku Zodijaka, osećamo veliki nalet energije i drasičnih promena.

Saturn u znaku Jarca učinio je da budemo aktivni učesnik karmičkog ciklusa u kojem smo puno naučili iz negativnih iskustava. Mnoge situacije su se iznova i iznova ponavljale, sve dok nismo steklu važne životne lekcije.

Dok smo raspakivali poklone karme koji su često donosili i negativna iznenađenja - sticali smo sjajna iskustva koja ćemo u narednom periodu moći dobro da iskoristimo.

Prisetite se događaja koji su obeležili vaš život od 2017. do danas - moguće je da ste doživeli nešto tragično ili nepovoljno. Sada, kada je Saturn u Vodoliju, moramo se osvrnuti iza sebe, dobro se zagledati u prošlost ko svoj odraz u ogledalu, i shvatiti šta smo naučili iz prethodnih iskustava.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.