Horoskop do 3. oktobra 2019. godine: Pluton kreće retrogradnim hodom, otkrivaju se naše mračne senke

Retrogradni Pluton podstiče nas da se pripremimo za velike snove - evo kakod a iskoristite njegovu moćnu energiju! Saznajte šta nam horoskop predviđa...

Horoskop - Pluton postaje retrogradan 24. aprila, a retrogradno kretanje završava tek 3 oktobra 2019. godine, piše Lovesensa.

U astrologiji Pluton predstavlja jako bitnu planetu koja ima veliki uticaj na naše živote i sudbinu. Pluton predstavlja duboku transformaciju, on je simbol života i smrti. Njegova moćna energija pomaže da budemo prizemni i uzdignemo se na viši duhovni i emotivni nivo.

Pluton je poznat kao gospodar podzemlja jer ima moć da otkrije naše najdublje, najmračnije senke kako bi ih doneo na svetlost i pomogao da se oslobodimo emotivnog tereta.

Horopskop otkriva kako da umnožite novac: planeta Jupiter privlači obilje u naš životHoropskop otkriva kako da umnožite novac: planeta Jupiter privlači obilje u naš životDa li ste se ikad zapitali šta biste uradili ako biste odjednom dobili ogromnu količinu novca? Planteta Jupiter i znak u kom se…

Ova planeta utiče na duhovnom i energetskom nivou i pomaže da pronađemo svoje autentično ja, otkrijemo svoju moć, raširimo krila i uzdidignemo se. Sada imate šansu da budete najbolja verzija sebe.

Tokom svog retrogradnog perioda Pluton nas neće podsticati da donesemo nagle odluke, već nam dopušta da razmislimo i polako se menjamo na bolje.

Ovo je vreme kada idemo na putovanje do svoje duše i saznajemo ko smo zaista. Vrednosti koje smo godinama učili oblikovale su našu ličnost, ali sada imate mogućnost da oblikujete sebe po odrazu na svoju dušu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.