Horoskop do 3. februara 2020. godine: evo kakvu nam karmu donosi Merkur u znaku Vodolije

Evo kakvu karmu donosi čudesni Merkur u znaku Vodolije...

Merkur je ušao u Vodoliju. Iako Merkur vlada Blizancima i Devicom (gde je i egzaltiran), reklo bi se da se on jako dobro oseća i u znaku Vodolije.

Vodolija je astrološki znak novih ideja, zamisli i inovacija, što znači da ulaskom Merkura u ovaj znak, naš mozak radi na najjače. Pada nam napamet ono što inače ne bismo mogli da smislimo.

Sada dolazi do sasvim novog viđenja stvari u nekom periodu. Dolazimo do novih spoznaja kako rešiti neki problem. Razgovori između ljudi su puno otvoreniji, iskreniji i uvažavaju se tuđa mišljenja.

Horoskop - evo koja 3 znaka treba da budu oprezna tokom vladavine Vodolije (do 19. februara 2020.)Horoskop - evo koja 3 znaka treba da budu oprezna tokom vladavine Vodolije (do 19. februara 2020.)Horoskop - evo koja 3 znaka očekuje rizičan period u vladavini Vodolije!

Međutim, odmah na početku ulaska u znak Vodolije, Merkura je dočekao Uran iz Bika u teškom aspektu. To može dovesti do napetosti, svađa, prepirki i prenapregnutih živaca.

Mogu nam pasti na pamet genijalne ideje i zamisli, ali se može dogoditi da ih drugi ne mogu shvatiti. Na sreću, ovaj aspekt prolazi već krajem januara.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Vodolije (do 19. februara 2020.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Vodolije (do 19. februara 2020.)Evo kojim horoskopskim znakovima sezona Vodolije donosi veliku sreću!

A do kraja tranzita Merkura u Vodoliji, sve do 3. februara, neće biti zahtevnih aspekata, pa će i Merkur i Vodolija dati ono najbolje od sebe.

Merkur u Vodoliji je znak dobrih saznanja, inovatora, inženjera, naučnika, ali i astrologa. Ako želite da nauučite nešto novo iz navedenih oblasti, sada je idealno vreme za to.

Izvor: Astro portal

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.