Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmu

Šta vašem podznaku donosi Jupiter u znaku Strelca - neverovatna magija koja će krojiti našu sudbinu sve do 3. decembra 2019. godine!

Jupiter u Strelcu od 8. novembra do 3. decembra 2019. godine - Dugo isčekivane srećne prilike se pokreću i najviše sreće će imati Strelčevi, Lavovi, Ovnovi pa se nastavlja dobrobit za Vage, Blizance, Vodolije i ostale horoskopske znakove.

Svi mi možemo zaokružiti jedan životni ciklus od 12 godina, pa ako je i bilo nekih manje dobrih stvari i životnih problema, sada će ih sigurno Jupiter uvećati i raširiti da bi mogli napokon da se razreše. Iako svi znamo da Jupiter je veliki srećnik, zna on i da uz nepovoljne aspekte napravi probleme koji se mogu ispoljiti u preterivanju, egoizmu, preterivanje u jelu i piću itd.

besplatna natalna karta.jpg

Jupiter u Strelcu pokazuje ljubav prema putovanjima, filozofiji, učenjima, religiji, stranim kulturama i raznim životnim sistemima mišljenja i uređenjima, piše astrolog Željka Knežević. Najbolji je pokazatelj Jupitera da se prisetite šta ste pokretali 2006. i 2007. godine, sada taj ciklus treba da se završi i pokrenu neki novi ciljevi, planovi ili prosto nešto još dublje treba sagledati i proširiti.

Mnoge osobe će sada pokrenuti neku novu filozofiju, učenja, religiju koja može potrajati narednih 12 godina. Imamo tri planete u svom sedištu, a to su Jupiter u Strelcu, Neptun u Ribama i Saturn u Jarcu koje će biti aktivne krajem 2018. godine i početkom 2019. godibne. Ovo je jedan mnogo moćan period koji može značajno da odredi naše životne tokove na duži niz godina, što zavisi gde je sve to u vašem ličnom horoskopu. Radi se o aspektima koji su dosta srećni, realni sa Saturnom, srećni sa Jupiterom i duhovni, uzvišeni uz Neptuna. Jupiter u Strelcu daje šira razumevanja, dalekovid pogled na život i proročke uvide u budućnost. Mnogim Strelčevima koji budu imali mogućnosti za istraživanja drugih naroda i kultura predstoji dosta putovanja i učenja.

Problemi koji se mogu javiti u više navrata u toku tranzita Jupitera koji pravi kvadrat sa Neptunom mogu se ispoljiti u preterivanju, nesmotrenosti, neprilogođavanju, gubitku novca zbog drugih, preteranom idealizmu što još zavisi od toga gde se nalazi aspekt u vašoj ličnoj natalnoj karti.

One su najveće zavodnice u Zodijaku: žene rođene u ova 3 znaka osvajaju srcaOne su najveće zavodnice u Zodijaku: žene rođene u ova 3 znaka osvajaju srcaNjihova harizma osvaja i ledena srca - evo ko su najzavodljivije žene u Zodijaku!

Uopšteno tumačenje - šta možete očekivati od Jupitera prema svom podznaku:

OVAN

Možete očekivati, naročito mlađa populacija, odnosno ako ste student, dosta dobar uspeh sa srećnim okolnostima. Putovanje u inostranstvo je naglašeno, zaposlenje ili posao u svojoj zemlji, ali u stranoj firmi. Novu životnu filozofiju, religiju, učenja stranih jezika, upoznavanje novih ljudi na položaju. Potrebno je da budete oprezni u saobraćaju, sa rodbinom i komšijama. Može doći i do trajnih prekida sa rodbinom ili komšilukom. Negativno apektovan Jupiter vam može doneti gubitak novca zbog stranaca ili u inostranstvu, kao i nezainteresovanost za učenje.

podznak besplatno

BIK

Tranzit Jupitera kroz vaše 8. polje naglasitće nasledstvo, sponzorstvo od drugih ljudi, kredite. Kako ova kuća nije baš srećna, vi možete i u najlošijim dešavanjima imati sreće .Uglavnom ovo je kuća transformacija, seksa, nasledstva i tuđeg novca pa se mogu dešavati dobici ili gubici na ovom životnom aspektu što još zavisi od vaše lične natalne karte.

BLIZANCI

Imate tranzit Jupitera kroz vaše polje partnera, kako u emotivnom, tako i u poslovnom aspektu života. Za sve ovo vi možete imati sreće za sklapanje braka, partnerskih poslovnih ugovora. Pojedine osobe koje imaju neke sudske procese treba da znaju da se sada ti procesi mogu završiti pravično.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.