Horoskop do 29. oktobra 2019. godine: Venera i Pluton donose fatalnu privlačnost i divnu ljubav

Horoskop - evo šta nam donosi pozitivan aspekt Venere i Plutona...

U četvrtak 24. oktobra Venera u Škorpiji ulazi u pozitivan aspekt s Plutonom u Jarcu. Duboka ljubav. Poniranje ispod površine. Potreba za potpunim povezivanjem s osobom koju volimo. Želimo biti njeni, želimo da ona bude naša, što može preći u posesivnost, pa i u opsesivan, zavisnički odnos.

Ovo je i aspekt strasti, intenziteta, fatalne privlačnosti. Imamo priliku osnažiti slabe strane odnosa. Isceliti sebe i odnos kroz voljenje, ali pazite da ne pređete granice, da čuvate svoj prostor, kao i prostor druge osobe. Ipak je ovaj aspekt silovit i ne zna kad mu je dovoljno.

Horoskop za mlad Mesec u znaku Škorpije: saznajte kakve promene očekuju vaš znak Zodijaka (28. oktobar 2019.)Horoskop za mlad Mesec u znaku Škorpije: saznajte kakve promene očekuju vaš znak Zodijaka (28. oktobar 2019.)Horoskop - saznajte šta vam za 5 dana donosi mlad Mesec u znaku Škorpije!

Neko nas može zavesti svojom harizmom i unutrašnjom magijom. Ovo može biti i privlačnost na prvi pogled, onaj trenutak kad osetite da vas druga strana silovito privlači.

Mars je u izazovnom aspektu sa Saturnom (od 25. do 29. oktobra). Delovanje je ili zakočeno zbog straha i nesigurnosti ili pak delujemo iz straha što se može okrenuti protiv nas samih.

Pasivna agresija. Hladnoća, distanca. Strah od povrede ili odbijanja. Obrambeno ponašanje. Energija je zablokirana, grč, stid, osećaj nedovoljnosti, sklonost kritici, neprihvaćanje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.