Horoskop do 21. maja 2016. godine: šta će vašem astrološkom znaku doneti vladavina Bika

Vladavina Bika Biku donosi efikasnost u poslovnim kontaktima, a u ljubavi harmoniju...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao

Veoma ste ambiciozni, aktivni ste na različitim stranama i bez oklevanja prihvatate nove poslovne izazove. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno, jer je vaš vladar Mars u retrogradnom kretanju što ukazuje na mogućnost greške i loše procene situacije. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara i tračeva koji bi mogli da naruše vaš poslovni i društveni status. Ukoliko je potrebno, zatražite savet iskusnijih osoba pre nego što se upustite u nov poslovno-finansijski projekat. Postoji opasnost da se neko od saradnika izigra vaše poverenje i da se zbog toga, ni krivi, ni dužni, nađete u neprijatnoj situaciji. Ovih dana konačno ćete videti plodove svog zalaganja i angažovanja. Od sredine meseca uspećete da se izborite za neki novac koji već dugo čekate. Dobri poslovi za one koji rade sa naftom, gasom, lekovima i kozmetikom. Krajem meseca, očekuje vas profesionalna satisfakcija i neki oblik javnog priznanja ili napredovanja na poslovnoj lestvici. Do 11. maja vodite računa šta potpisujete i dogovarate.

Ljubav

Povremeno prolazite kroz različite faze raspoloženja, ali jasno izražavate potrebu za većim osećanjem bliskosti, poverenja ili emotivne naklonosti. Osećate emotivnu nesigurnost, mada vas partner uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje. Međutim, vama nedostaje dobra volja i odlučnost. Odbijate da neko na vas vrši psihološki pritisak i iritira vas partnerovo ponašanje. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa partnerom koji je zauzet, ali ako se i ostvari, vaše interesovaće će brzo splasnuti jer ćete imati mnogo prilika za pravu ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i društvo. Potrudite se da i vi ostavite što bolji utisak. I uvek imajte na umu da ljubav zahteva posvećenost. Bez uzajamne pažnje i iskrenosti ona gubi svoju snagu, vrednost i značenje.

Zdravlje

Mogući problema sa grlom i kašljem zbog virusnih infekcija. Ojačajte imunitet, očistite telo od toksina i više boravite na otvorenom. Pažljivo u saobraćaju, naročito prilikom noćnih vožnji.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao

Ovo bi mogao da bude dobar mesec. Retrogradni Merkur u vašem znaku nagoveštava da ćete biti fokusirani na dobre, ali i rizične poslovne poteze, koji bi morali da rezultuju boljim finansijskim stanjem nego inače. Svaka promena na bolje je dobrodošla, ali vodite računa o efektima ove planete koji, zbog retrogradnog kretanja mogu biti konfuzni. Ako ste imali finansijskih problema ili pozajmljivali novac u prethodnom periodu, pravo je vreme da ga vratite ili bar započnete smanjenje dugova po svim osnovama. Oni koji su u minusu, trebalo bi da hitno smanje dugove. Osobe koje sada traže posao kao i oni koji su nedavno počeli da rade i tek treba da se dokazuju, mogle bi da se suoče sa izvesnim poteškoćama. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja vaš glavni adut. Ukoliko već dugo planirate nove poslove, sada je pravi trenutak da ih ostvarite. U prvoj dekadi maja mogući su manji finansijski problemi koji će usporiti realizaciju vaših ciljeva. Obratite pažnju na dokumentaciju, pazite da ne izgubite neke važne papire. Oprezno sa novcem.

Astrologija bez misterija: najveće tajne horoskopskih znakova...

Ljubav

I dalje uživate u ljubavnoj harmoniji. Divno se osećate a snažna osećanja vam daju snagu da slobodno izražavate svoje intimne želje i potrebe. Imate utisak da na vašu psihološku i emocionalnu sigurnost, najbolje deluju neke dobro isplanirane ili unapred izrežirane situacije. Međutim u emotivnom zanosu, na kraju ćete učiniti ono što osećate srcem, a ne ono što vam razum diktira. Stalo vam je da poboljšate svoj emotivni život, spremni ste da krenete u potragu za novim iskustvima, što inače ne činite. Ukoliko ste već dugo sami, bilo bi dobro da se više posvetite svojim suštinskim željama i snovima. Neki će biti u iskušenju da uđu u tajnu vezu ili da pomalo flertuju, želeći da se osete voljenom/im.

Zdravlje

Ovo je vreme za sport, kretanje, vežbe na otvorenom prostoru. Udahnite svež vazduh i jačajte imunitet. Moguće su povrede, upale i infekcije, posebno uroloških organa i problemi sa donjim stomakom kod ženskih pripadnika znaka. Stariji neka kontrolišu pritisak.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao

Delujete vrlo energično u svojim namerama, ali ne možete istovremeno da se angažujete na više strana i da ispratite sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Smeta vam kada vas okolina usporava u poslu ili kada neko od saradnika nije spreman da nagradi vaš trud i zalaganje. Ipak, pred vama je faza kreativnog uspona kada će doći do izražaja vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Očekujte uspeh u poslovima koji podrazumevaju određeni stepen rizika. U periodu od 28. aprila, pa gotovo do kraja maja, vladar vašeg znaka, Merkur, biće retrogradan i doneće brojne promene u vaš život. Ovo je period kada ćete dobiti mnogo novih poslovnih ponuda, kako od novih tako i od starih saradnika. Moguć je prekid saradnje sa nekim osobama, jer ne želite da stalno ispravljate tuđe greške, naročito ako radite u većim organizacijama. U drugoj polovini meseca biće vam jasnije kakve konkretne promene želite. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost. Krajem meseca, moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas motivisati da prihvatite i neke nove poslovne kombinacije.

Ljubav

Sve češće osećate romantičnu notu u svom raspoloženju i imate pojačanu potrebu za ljubavlju. Uživajte u lepim stvarima i dozvolite sebi pravi emotivni zanos, jer sve što je lepo može biti inspirativno i čarobno ukoliko to zaista želite. Ako ste u vezi verovatno ćete biti na nekoj vrsti prekretnice. Nije isključeno da napravite i neku ljubomornu scenu čisto da proverite da li je njemu/njoj stalo do vas. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje vam brojni susreti ili neobične ljubavne avanture u kojima ćete potpuno uživati. Važno je da ste dovoljno aktivni i da odgovarate na zanimljive pozive koji stižu sa različitih strana.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.