Horoskop do 20. novembra 2019. godine: evo kakve nam probleme donosi retrogradni Merkur u Škorpiji

Horoskop - ova 4 znaka najviše će osetiti mračan uticaj retrogradnog Merkura!

Retrogradni Merkur u Škorpiji nastupa 31. oktobra. Sigurno ste za njega čuli ili ga osetili već na svojoj koži. Ovo je treći retrogradni Merkur u ovoj godini i donosi sa sobom oštrinu, istrajnost, skeptičnost i sumnju. U nastavku saznajte šta retrogradni Merkur donosi i kako će utucati na vas.

Retogradni Merkur u Škopriji počinje 31. oktobra, i trajaće sve do 20. novembra. Ovaj period svim znacima donosi naglašenu intuiciju i ovog puta možete u potpunosti da se oslonite na nju. Sve ono što osetite, možete da smatrate istinom. Retrogradni Merkur najviše će osetiti fiksni znaci - Device, Blizanci, Vage i Ribe, ali i ostali znaci osetiće velike i neočekivane promene. Kada vlada retrogradni Merkur, treba izbegavati potpisivanje važnih ugovora, morate paziti gde stavljate svoj potpis. Za sve krupne odluke, treba jednostavno sačekati do 20. novembra.

Horoskop - u ovom periodu se lovi snažna ljubav: evo šta nam donosi Venera u znaku Strelca (do 26. novembra 2019.)Horoskop - u ovom periodu se lovi snažna ljubav: evo šta nam donosi Venera u znaku Strelca (do 26. novembra 2019.)Horoskop - evo kakvu nam ljubavnu avanturu i testove donosi Venera u Strelcu! Očekuje nas pravi ljubavni rolerkoster od 1. do 26.…

Što se tiče ljubavi, mnogi znaci imaće problema na tom polju, jer Merkur donosi svađe, tajne, sumnje, donosi razotkrivanje. Trebalo bi da se izbegavaju opsesivne misli, iskazivanje ljubomore, ulazak u dublje probleme i kopanje po tuđoj prošlosti. Dok je Merkur u retrogradnom stanju, imaćete potrebu da burno reagujete, da preispitatujete sebe i da osetite pad samopozdanja. U ovom periodu, takođe, uočićete svoje greške i razmislićete kako da to ispravite i da poboljšate. Biće mnogo samoispitivanja, ali sve u cilju da budete još bolji, i u ljubavi, i u poslu. Za delovanje, sačekajte da retrogradni Merkur prođe.

Retrogradni Merkur u Škorpiji može doneti kašnjenja, lošu sreću, nerazumevanje, gubitak dokumenata, krađu novca, kvarove u kući i na automobilu. Najsigurnije je da budete obazrivi i da pazite šta radite, šta govorite. Neke reči vas mogu dovesti u probleme i u neprijatnu situaciju. Ovaj period jee najbolje da iskoristite za plairanje, za razmišljanje u pozitivnom smeru. Sve važne odluke treba donositi posle vladavine Merkura u Škorpiji. Što se tiče posla, imaćete nove izazove koji će od vas zahtevati mnogo energije i elana. Potrebna vam je motivacija da biste napredovali. Zato se savetuje dobar i kvalitetan san, detaljno pravljenje plana i promišljena reakcija.

Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2019. godine: Strelac je magnet za ljubav, a Ribu očekuje romantična ravnotežaKratak ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2019. godine: Strelac je magnet za ljubav, a Ribu očekuje romantična ravnotežaLjubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2019. godine!

U drugoj polovini retrogradnog Merkura, strasti će se stišati i moćićete jasnije da razmišljate. Iskoristite sredinu sledećeg meseca da objasnite partneru šta vas muči, da se izvinite ako treba, da iskreno porazgovarate. Već tada, moćićete da se opustite, da otpujete, da stabilizujete finansije. Budite bez brige, i ovi dani će proći, samo pokušajte da ostanete smireni i da ne započinjete svađe koje će vas opterećivati u narednim danima. Posvetite se sebi, odmarajte se i pokušajte da se što više opustite.

Izvor: Mogu ja to sama

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.