Horoskop do 20. juna 2019. godine: evo zašto treba da budete oprezni dok je Mars u opoziciji sa Saturnom

Ovaj će aspekt najviše osetiti Rakovi, Jarčevi, Ovnovi i Vage! Saznajte šta nam donosi Mars u opoziciji sa Saturnom...

Mars koji se kreće prostorima Raka uskoro ulazi u aspekt opozicije sa Saturnom (14. juna), potom i s Plutonom (20. juna).

Iako već sada donekle možemo osetiti njihove suprotstavljene energije, egzaktni aspekti odvijaće se u navedenim datumima u kojima će najviše doći do izražaja.

Mars u izazovnom aspektu sa Saturnom može dovesti do blokada i zastoja u delovanju. Možda sami zastajkujemo iz straha i nesigurnosti, a nekad nas u tome zaustave spoljne okolnosti.

VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Jarca, Vodoliju i RibeVELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Jarca, Vodoliju i RibeJarac, Vodolija, Ribe - evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka u narednih 6 meseci!

Budući da je reč o bojažljivom Marsu koji ne zna otvoreno i spontano da izražava ljutnju, već takve osećaje posprema u sebe, moguća je neka vrsta povlačenja od direktnog sukoba, ne zauzimamo se za sebe, imamo utisak da postoji neko iznad nas koji nam krade energiju i govori nam šta treba da činimo.

Frustracija i ljutnja mogu doći zbog neispunjenih želja, kao i zbog nemogućnosti da ostvarimo ono što smo naumili.

Možda ćemo se osećati neadekvatno i nedoraslo situaciji, kritični smo prema sebi i drugima, previsoko sebi postavljamo lestvicu, pa ako pogrešimo ili ne uspemo, osuđujemo sami sebe. Budimo nežniji prema sebi, poštujmo granice sopstvenih mogućnosti. One su nekad više, nekad manje. Nismo i ne možemo uvek biti na visini zadatka.

Energija može biti zablokirana. Možda ćete se osećati oslabljeno ili na udaru nekih zbivanja s kojima nećete znati da se nosite. I to je u redu. Prihvatite ono što se događa. Budete li imali utisak da su vam ruke ‘vezane’, pričekajte povoljniji trenutak za delovanje.

Ovo je energija koja može doneti zavist, mržnju, ljubomoru, pasivnu-agresiju.

Posmatrajte šta se odvija na polju karijere, porodice, kuće, odnosa sa roditeljima i poslovnim autoritetima.

Pripazite na zdravlje, naročito na stomak, pluća, kolena, zglobove, kosti.

Odnosi s autoritetima mogu biti osetljiva tema, isto kao i pitanje preuzimanja odgovornosti. Bežimo li od nje, negiramo li ono što se događa ili smo spremni da prihvatimo svoj deo odgovornosti? Verujemo li sebi i možemo li biti sami svoj autoritet ili dopuštamo drugima da vrše prejak uticaj na nas?

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.