Horoskop do 19. decembra 2020. godine: velika životna lekcija koju nam donosi direktni Jupiter u Jarcu

Do kraja godine očekuje nas veliko olakšanje! Evo šta nam sve donosi direktni Jupiter u Jarcu

Jupiter je krenuo direktno u znaku Jarca. I dok na nebu postoji još retrogradnih planeta, on se prvi odvažio da napusti retrogradno društvo i da unese malo sunčeve svetlosti među sve.

Jupiter je predstavljen kao benefit koji osećamo u našoj karti, a njegova pozicija nas tera da bolje razmišljamo i da jasnije rezonujemo.

Zbog svoje pozicije u ovom zemljanom znaku, Jupiter ne oseća sebe onako kako bi trebalo da bude, jer Jarac mu daje usmeravanje koje je previše tradicionalno i previše okrenuto prošlosti.

Horoskop za Venera u Lavu pod napadima Urana: ti si divna šansa, osoba koja sija iznutraHoroskop za Venera u Lavu pod napadima Urana: ti si divna šansa, osoba koja sija iznutraOčekuje nas preispitivanje, rane i dileme, ali na kraju vam Venera pruža jedinstven sjaj!

Na globalnom nivou Jupiter je doneo “potrebu” da se svi mi zatvorimo unutar sebe i potražimo ono što nas čini jakim i smirenim. Od nas je tražio da se socijalno distanciramo.

Kada je Jupiter krajem prošle godine ušao u znak Jarca, svi smo se pitali šta će nam dobro doneti. A teško da nam je doneo išta dobro. No učili smo da pronalazimo sebe iznutra.

Sastavljali smo se kako znali i umeli. Pokušavali smo da budemo iznad situacije koja se dešavala oko nas. Trudili smo se da prihvatimo sve ono što nam je strano, da shvatimo da je normalno ono što nam nije bilo normalno.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.