Horoskop do 17. decembra - karma počinje da se čisti: Saturn se ponovo vraća u znak Jarca

Saturn se vraća u znak Jarca - ev kakkvo nas karmičko putovanje očekuje do 17. decembra 2020. godine!

U noćnim satima 2. jula Saturn se vraća u znak Jarca u kojem će ostati do 17. decembra kada će krenuti u znak Vodolije.

Nedovršeni odnosi, poslovi, "duhovi" prošlosti sa kojima nismo pronašli mir, ponovno ulaze u naš život. No ovaj put nemamo izbora, nemamo mogućnost odlaganja. Potrebno je stvari rešiti, dovršiti, arhivirati. Svi repovi prošlosti koje vučemo za sobom otežavaju nam ostvarenje novih planova i želja, zato posmatrajte šta vam se pojavljuje u životu u narednim mesecima. To će biti vaša tema.

Horoskop za 6 meseci vatrene energije i velikih izazova: šta nam donosi Mars u Ovnu (do 7. januara 2021. godine)Horoskop za 6 meseci vatrene energije i velikih izazova: šta nam donosi Mars u Ovnu (do 7. januara 2021. godine)Nalet moćne energije i rizičnih situacija - evo zašto treba da budete na oprezu dok je Mars u znaku Ovna!

Vreme je da odrastemo i preuzmemo odgovornost. Izađemo iz zone straha, zauzmemo se za sebe. Promenimo obrasce ponašanja koji su zaustavljali ispunjenje.

Ulazimo u vreme kada na objektivniji način možemo sagledati ono što je bilo i promeniti to u ime vlastitog napretka.

Karma se čisti, pa ako nešto u ovom periodu i izgubite, pronađite mir s tim jer će to biti za vaše dobro.

Horoskop - stižu nam prelepe vesti: Venera više nije retrogradna i donosi čaroban ljubavni preokretHoroskop - stižu nam prelepe vesti: Venera više nije retrogradna i donosi čaroban ljubavni preokretLjubavna čarolija se vratila - Venera je ponovo u direktnom hodu! Sazbnajte kakve darove vama donosi...

Od 2. do 17. jula Saturn će boraviti na poslednjem stepenu Jarca. Jedan ciklus započeće u martu i ponavlja se kako bi ovaj put napokon presložio i do kraja godine dobio svoj epilog.

Srećno na ovom zanimljivom putovanju!

Astrolog: Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.