Horoskop do 15. avgusta 2019. godine: budite oprezni dok vas prati senka retrogradnog Merkura

iako je Merkur krenuo direktnim hodom, njegova mračna senka nas prati sve do 15. avgusta 2019. godine! Evo šta treba da izbegnete...

Nikad lošiji retrogradni Merkur? Ako ste imali brojne nesporazume, neočekivane troškove i iznenadne poruke od bivšeg partnera, tome nije kraj, piše Lepa & Srećna.

I pre i posle retrogradnog Merkura, postoji dvonedeljni period koji poznat pod nadimkom "retro senka". To je vreme kada Merkur ide "svojim stopama" a mi imamo prostora da obavimo svoje kosmičke "popravke".

NA NEBU SE OTVARA MOĆAN PORTAL LAVLJA KAPIJA: saznajte kakva će uticaj imati na naš život (do 12. avgusta 2019.)NA NEBU SE OTVARA MOĆAN PORTAL LAVLJA KAPIJA: saznajte kakva će uticaj imati na naš život (do 12. avgusta 2019.)Uskoro se na nebu otvara magičan portal Lavlja kapija - saznajte šta nas očekuje!

Vrlo često je ovo faza u kojoj drama raste na još viši nivo, komunikacija se ubrzava a mi tek polako shvatamo šta se zapravo desilo tokom retrogradnog Merkura.

Od 1. do 15. avgusta 2019. godine Merkur će biti u toj fazi - retro-senke - otuda još jače emocije koje će bojiti svaku komunikaciju.

Pazite da ne istupate isključivo sa stanovišta ega, mada to ne znači da treba da u potpunosti progutate ponos.

Ipak, ovo je naša šansa da ponovo pročitamo svoju životnu priču sa naslovom Leto 2019. Ovoga puta, čitajmo je bez gorčine, već sa željom iskustvo upotrebimo u dobre svrhe.

Numerološka prognoza za avgust 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za avgust 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojMesečna numerologija - izračunajte broj svoje sudbine i saznajte šta vas sve očekuje u avgustu 2019. godine!

Izvor: Lepa & Srećna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.