Horoskop do 11. aprila 2020. godine: sanjivi Merkur u Ribama - saznajte da li vašem znaku donosi divan ili napet period

Horoskop - evo kojim znakovima Merkur u Ribama donosi dobro, a koga očekuje naporan period!

Planeta koja opisuje kako razmišljamo i komuniciramo 3. februara ulazi u znak Riba i boraviće sve do 11. aprila. Ako se pitate zašto tako dugo, pripremite se na njegovu retrogradnu fazu od 17. februara do 10. marta.

Zanimljiv je taj tranzit, otprilike kao da um uronite u more osećanja, mašte, snova i čežnje. Pa sledom toga izostaje ona racionalna komponenta. Ne vidimo šta je realno, vode nas osećanja, ideali, želje, pa češće upadnemo u zabludu ili ne vidimo jasno ono što jeste.

Horoskop otkriva ko je vaša SRODNA DUŠA: neverovatna privlačnost i najjača ljubav u ZodijakuHoroskop otkriva ko je vaša SRODNA DUŠA: neverovatna privlačnost i najjača ljubav u ZodijakuSaznajte ko je vaša srodna duša prema horoskopu!

Sa njim sanjarimo, maštamo, pišemo pisma, pesme, uživamo u plesu, muzici, fotografisanju i uopšteno umetničkom i kreativnom izražavanju. Prija nam blizina vode, plamen sveće, kiša koja udara u okvir prozora.

Sa njim dolazimo u posed nekih tajni, nismo spremni izgovoriti istinu, bojimo se da zbog iskrenosti ne izgubimo nešto ili nekog ne povredimo, zato svoje misli čuvamo za sebe. Skloniji smo da trpimo nego da se postavimo i izgovorimo jasno i glasno "ne".

Razmišljamo u samoći, prisećamo se prošlosti, uspostavljamo kontakt sa osobama koje nismo dugo videli.

Neke razgovore obavljamo u tajnosti.

Čitamo između redova.

Sanjamo živopisnije snove.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.