Horoskop do 1. avgusta 2019. godine: evo šta vaš znak treba da izbegne tokom retrogradnog Merkura

Horoskop - evo šta nikako ne treba raditi dok traje retrogradni Merkur! Veliki izazovi očekuju nas do 1. avgusta 2019. godine...

Horoskop za retrogradni Merkur do 1. avgusta 2019. godine!

Retrogradni Merkur je došao na naša vrata 7. jula, a zadržaće se sve do kraja meseca. Pa, ako vam se ovih dana čini kao da stvari izmiču kontroli više nego obično ili da je nervoza u vazduhu, za to slobodno možete okriviti upravo njega.

Pročitajte kako će se vaš znak suočiti sa negativnim uticajem retrogradnog Merkura:

Ovan

Retrogradni Merkur na vas ima snažno emocionalno delovanje. Savetujemo da se suzdržavate velikih izliva ljubavi (pogotovo ako ste tek započeli novu vezu) ili drastičnih promena u vezi. Radije ispunite slobodno vreme zabavnim aktivnostima, nekim novim hobijem ili izlascima sa prijateljima. Ali, nemojte prisiljavati sebe na druženja koja vas emocionalno iscrpljuju jer bi to ovaj mesec moglo imati još gore posledice za vaše emotivno stanje.

Horoskop od 23. jula do 22. avgusta: evo šta nam donosi sezona vatrenog LavaHoroskop od 23. jula do 22. avgusta: evo šta nam donosi sezona vatrenog LavaHoroskop za sezonu Lava - saznajte kakva nas sudbina očekuje do 22. avgusta 2019. godine!

Bik

Ovaj period nikako nije povoljan za velike projekte kao što su renoviranje stana ili kuće ili mirenje sa dalekim rođacima i prijateljima. Najbolje je a ignorišete stvari koje vas uznemiravaju - barem do kraja jula. Umesto toga, planirajte druženja sa porodicom i prijateljima koje retko vidate, a volite da provodite vreme sa njima.

Blizanci

Na pomolu su i moguće drame na poslu pa izbegavajte ogovaranje kolega i šefova. Umesto toga, savetujemo da prebacite fokus na poslovne saradnike i kolege u kojima vidite potencijala za lepe i produktivne saradnje. Takođe, pripazite na svoj novčanik i detaljnije planirajte finansije, naročito ovog meseca!

Rak

Iako nema ničeg lošeg u tome da preispitujete svoje odluke i uključujete druge ljude u donošenje istih, ovoga meseca tuđa mišljenja ipak uzimajte sa rezervom. Radije obratite pažnju na svoj unutrašnji glas jer nemaju svi ljudi oko tebe dobre namere - naročito za vreme retrogradnog Merkura. Okružite se sa onih par kojima bezuslovno verujete, a ostale jednostavno ignorišite (za vlastito dobro).

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.