Horoskop - danas vlada negativni Mesec: evo šta ne treba da radite dok je Mesec u praznom hodu (7. jun 2018.)

Prazan hod Meseca budi rizične talase kosmičkog okeana... evo šta treba da izbegnete dok vlada "negativni Mesec"!

Mesec 7. juna završava trigon sa Venerom u Raku i započinje svoj prazan hod od 08:35 do 23:25 časova. Prazan hod Meseca se često naziva i "negativni Mesec", jer tada vlada moćna energija koja će nas usporiti, otežati obavljanje važnih zadataka i pokvariti planove.

Astrologija ljubavnih odnosa: kako da dubinski upoznate svog partneraAstrologija ljubavnih odnosa: kako da dubinski upoznate svog partneraU horoskopu se jasno može videti predispozicija za brak, za razvod, za kvalitet odnosa. Ali...

Astrolozi preporučuju da tokom " negativnog Meseca" odložite donošenje važnih odluka, izbegnete veliku i važnu kupovinu, potpisivanje ugovora, zakazivanje putovanja i proslava i budite pažljivi kome dajete svoje lične podatke.

Prazan hod Meseca označava period od kada Mesec napušta jedan znak Zodijaka sve dok ne uđe u drugi. Ova pojava se ponavlja na svaka dva do tri dana i traje po nekoliko sati, ali problem sa "negativnim Mesecom" 7. jula jeste što ovaj prazan hod traje od ujutru do uveče. Zato je teško izbeći baš sve važne obaveze i odlučivanja tokom čitavog dana, ali važno je da budete obazrivi.

Karmička numerologija otkriva ko ste bili u prošlom životu i šta vas čeka u budućnosti: evo kako da izračunajte broj svog karmičkog zadatka

Međutim, Mesec u praznom hodu nije toliko mračan, jer je određene aktivnosti povoljno obavljati baš u ovom periodu. Mnogi astrolozi savetuju da danas treba završiti poslove koje ste davno započeli i ostavili na čekanju. "Negativni Mesec" zahteva snalažljivost i inovativnost, a mnogima će talas kreativne energije pomoći da pokažu neke nove sposobnosti. Takođe, astrolozi savetuju da tokom praznog hoda Meseca treba da obavljate kućne poslove, posvetite se baštovanstvu i čišćenju, ali ne zaboravite da odmorite telo i dušu.

Međutim, najvažnije je da se tokom "negativnog Meseca" okrenete sebi i stanju svoje duše. Meditirajte, molite se i pokušajte da pronađete unutrašnji mir. Podsetite sebe na ranije uspehe i pronađite unutar sebe snagu i hrabrost za suočavanje sa novim životnim izazovima.

Nakon praznog hoda, Mesec će 7. juna u 23:25 časova preći u znak Ovna, a to nam donosi period uspeha, iskrenosti i samoostvarenja.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.