Horoskop - danas počinje borba Marsa i Urana: evo koje stvari će izmaći kontroli (25. novembar 2019.)

Horoskop - počinje rat Marsa u Škorpiji i Urana u BIku! Evo gde treba posebno da budete oprezni...

Velik broj planeta postavio se u pravilnom redu Zodijaka, od Škorpije do Strelca. Tri planete u Škorpiji (Merkur, Mars i Mesec), tri planeta u Strelcu (Sunce, Venera, Jupiter), i Saturn i Pluton u Jarcu.

Pečat Škorpije traži raščišćavanje, pogled ispod površine, suočavanje s vlastitim strahovima, kao i upoznavanje vlastite moći. Šta treba pustiti i otpustiti? Šta treba bolje shvatiti da biste znali kuda i kako dalje? Ovo su energije strasti, kontrole, posesivnosti, ali i dubinske transformacije svega što treba biti upoznato, rešeno, ili otpušteno.

Horoskop - šta nam donosi vladavina strastvenog Strelca: očekuje nas lep period do 23. decembra 2019. godineHoroskop - šta nam donosi vladavina strastvenog Strelca: očekuje nas lep period do 23. decembra 2019. godineHoroskop - saznajte kakvu sudbinu donosi vladavina Strelca do 23. decembra!

Mars u Škorpiji i Uran u Biku trenutno ratuju. Nešto je izvan kontrole. Možda smo proteklih dana nešto prekinuli ili naglo reagovali i sledom toga izgubili nešto što nismo bili spremni pustiti iz svog života. Iznenađenja i neočekivani događaji donose nam nove spoznaje.

Naglašeni Strelac širi obzore, pokazuje nam kakvu budućnost možemo živeti kada napustimo stara mesta. Imamo više optimizma, ali i avanturizma upustiti se u nešto novo, neistraženo, ali dovoljno uzbudljivo i primamljivo.

I na kraju stameni, uporni, Saturn i Jarac pozivaju na utemeljenje novih ideja i planova, onoga što će za nas imati dugoročnu vrednost.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka

Planetarni sled nam poručuje – prvo pročisti i očisti svoj prostor, pusti kontrolu, problem iščupaj sa korenom (Škorpija). Potom pogledaj svoj život iz nove perspektive, pogledaj put pred sobom, koja ideja te zaokuplja u poslednje vreme (Strelac) i na kraju Saturn i Pluton pitaju šta ti treba da bi bio zadovoljan, koje su tvoje vrednosti? Disciplina, upornost i ambicija vode prema cilju.

Astrolog: Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.