Horoskop - danas nas zvezde mogu navesti na pogrešan put: evo zašto morate biti oprezni ovog ponedeljka (25. mart 2019.)

Ovaj ponedeljak, 25. mart 2019. godine je dan u kojem se mnogima otvaraju, probelemi iz prošlosti se vraćaju, a brige koje ste skrivali isplivaće na površinu. Međutim, horoskop predviđa da će moćan spoj Venere i Lilita doneti novu snagu...

Sunce se već kreće znakom Ovna, podstiče nas na buđenje, planiranje novih aktivnosti, a sada se i sreću Merkur i Neptun, pa na istom stepenu Vodolija, Venera i Lilit. Posredi je mala ljubavna revolucija. Trganje okova koji guše. Sve topliji dani aktiviraju potrebu izlaska iz vlastite senke, postajemo strastveniji i energičniji u ispunjenju želja.

U čemu možete, želite pobediti?

Horoskop za romantičnu sreću: saznajte kada ćete pronaći pravu ljubavHoroskop za romantičnu sreću: saznajte kada ćete pronaći pravu ljubavKada se u našem srcu probudi ljubav postajemo najlepši cvet koji je spreman da se osdrekne svih latica zarad tog bajkovitog…

Biti prvi?

Šta vas aktivira na delovanje i čini ispunjenima?

Danas se opet sreću Merkur i Neptun, aspekt kojeg smo već imali prilike doživeti oko 19. februara, sada opet, a kad Merkur izađe iz svoje retrogradne faze, isti taj aspekt ponoviće se po treći put 3. i 4. aprila.

Pisala sam već o njemu – maštovit je, kreativan, inspirativan. Brinemo o slabijima. Upućujemo nežne reči, šaljemo romantične poruke, sanjarimo, uživamo u muzici, nežnosti najbližih.

Kako sve ima svoje lice i naličje i ovaj aspekt može biti nezgodan, posebno ako smo skloni okretanju glave od problema, bežanju od stvarnosti, verovanju u ono što možda nije moguće. Iluzija, laži i zavaravanje mogu nas navesti na pogrešan put. Da ne govorim o osećaju krivice, kada sami sebe optužimo za nešto za što ne možemo biti odgovorni jer u trenutku kada smo to nešto učinili, nismo imali sve potrebne informacije, nismo znali. Ne možemo biti odgovorni za nešto što nismo znali.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.