Horoskop - danas nam planete donose veliku sreću: evo kako najbolje da iskoristite čaroliju Sunca i Plutona (13. novembar 2019.)

Horoskop - očekuje nas jaka volja, rešenje problema i šanse za uspeh! Zvezde vam danas donose sreću!

Dan je prepun pozitivnih astroloških aspekata koji mogu olakšati delovanje, razmišljanje, a samim tim i rešavanje problema.

Merkur u Škorpiji "sarađuje" sa Saturnom u Jarcu i Neptunom u Ribama. S jedne strane dolazi nam vizija, nadahnuće, dobra ideja. Kreativni smo, domišljati i nekako intuitivno znamo koju bismo odluku trebalo doneti. Prepoznajemo ono što jeste, možemo predosetiti i tuđe namere. Neke informacije ili poruke koje dolaze do nas neće biti slučajne. Nešto nam govore, zato posmatrajte ono što se odvija pred vama. Reči mogu motivisati, osvestiti, utešiti, pomoći nam da nešto bolje shvatimo i izbrišemo zablude.

Nedeljni ljubavni horoskop: Ovnove očekuje bliskost i poverenje, a Lava pozitivne promene (do 18. novembra 2019.)Nedeljni ljubavni horoskop: Ovnove očekuje bliskost i poverenje, a Lava pozitivne promene (do 18. novembra 2019.)Nedeljni horoskop za ljubav - očekuju nas divne šanse za nova poznanstva i prelazak granica u ljubavi!

Pozitivan aspekt Merkura i Saturna osnažuju koncentraciju, upornost i fokus. Sposobni smo da se uhvatimo u koštac i s najzahtjevnijim zadacima. Dobra organizacija, logično razmišljanje, jasnoća komunikacije pomaže nam da rešimo jedan problem iz bliske prošlosti. Podrška dolazi od starijih osoba ili autoriteta. Strpljivo gradimo put do uspeha.

Dan je odličan za učenje, razgovore i pregovore, a budući da je Merkur retrogradan možda primimo poruku ili poziv od osobe koju nismo dugo videli.

Horoskop - evo koje čakre treba da očiste Vaga, Blizanci i VodolijaHoroskop - evo koje čakre treba da očiste Vaga, Blizanci i VodolijaTri vazdušna znaka Zodijaka su Vaga, Blizanci i Vodolija - evo na koje čakre treba da obrate pažnju!

I ovaj će nas dan počastiti još jednim aspektom koji osnažuje. Reč je o sekstilu Sunca u Škorpije i Plutona u Jarcu. Volja je jaka, nesalomljivi smo, hrabro se suočavamo sa svim što nas opterećuje ili nas usporava na putu prema napretku. Sada možemo bolje videti svoje slabe tačke i predvladati ih. Strahovi nam ne mogu ništa. Znamo da možemo, znamo šta hoćemo i idemo prema tome.

Dan je zaista ohrabrujući, zato ga iskoristite u potpunosti.

Astrolog: Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.