Horoskop - danas je pun Mesec u znaku Bika: ova 4 znaka treba posebno da budu oprezna (12. novembar 2019.)

Danas se snovi pretvaraju u realnost, ali neki znakovi će upasti u zamku iluzija! Saznajte šta nam donosi pun Mesec u znaku Bika...

Horoskop za pun Mesec u znaku Bika - 12. novembar 2019. godine!

Pun Mesec u novembru u znaku je Bika, a "ide li sve prema planu i posejano je dovoljno semena", kaže Susan Taylor, sada "ćemo videti prve plodove svog truda." Po tome ćemo potom moći ustanoviti jesmo li na pravom putu. "Pun Mesec ne mora uvek biti nežan i plodonosan, ali ako je jedna stvar sigurna, to je da vam može pokazati trebate li nastaviti putem koji trenutno utirete."

Mesec u Biku žudi za sigurnošću i udobnošću, ali kako je nasuprot njemu Sunce u Škorpiji, koje zahteva moć i uzbuđenje, "pripremite se za mesec koji će karakterizovati i stabilnost i zbrka", a kako se Bik povezuje sa novcem, srećom i postignućem, na te stvari treba obratiti pažnju.

Pazite na preterane reakcije

Mesec je povezan i sa retrogradnim Merkurom, takođe u Škorpiji, pa bi vas mogao navesti da olakšate dušu u vezi sa stvarima koje su vas u poslednje vreme zabrinjavale. Ali morate paziti na preterane reakcije jer bićete skloni dramatičnosti i zbog najbeznačajnijih stvari, što bi moglo izazvati napetost. Zato sada birajte svoje bitke i reagujte samo kada je to nužno, a ne kada vas bilo što iritira.

Horoskop - šta vašem znaku donosi pun Mesec u znaku Bika: Vage očekuje dodatni mir, a Jarca ljubav i kreativnost (12. novembar 2019.)Horoskop - šta vašem znaku donosi pun Mesec u znaku Bika: Vage očekuje dodatni mir, a Jarca ljubav i kreativnost (12. novembar 2019.)Horoskop - za 6 dana začaraće nas magičan pun Mesec u znaku Bika! Saznajte kakvu sudbinu donosi...

Impulsivnost – koju podstiče kvadrat Marsa i Plutona – naročito se trebaju čuvati rođeni u znaku Bika, Škorpije, Lava i Vodolije. Osim njih, delovanje ovog punog Meseca snažnije će osećati i Rakovi, Device, Jarci i Ribe.

Pomaže da snove pretvorimo u stvarnost

Ovaj je pun Mesec "odličan je za dovršavanje dugoročnog cilja", ističe Jamie Partridge. On će "vam pomoći da snove pretvoriti u stvarnost jer aktivira glavni planetarni aspekt 2019., sekstil Saturna i Neptuna". Ta moć ostvarivanja snova intenzivirana je pozitivnim aspektom s Plutonom, dok sekstil Marsa i Jupitera "daje energiju, inicijativu i sreću za osiguranje uspeha".

Budući da je u opoziciji sa Merkurom, razumevanje i iznošenje svojih osećaja glavna je tema ove Mesečeve faze. Moguć je unutrašnji sukob između vlastitih misli i osećanja, kao i nerazumevanje i rasprave sa drugima. Na sreću, taj rizik umanjuje harmoničan aspekt sa Saturnom i Neptunom, pa je ovo dobro vreme kako za razmišljanje u tišini tako i za dobijanje emocionalne podrške i saveta od starijih i mudrih osoba.

Trigon sa Saturnom daje i "strpljenje i emocionalnu snagu za nošenje s bilo kojim problemom uzrokovanim opozicijom punog Meseca i retrogradnog Merkura", dok trigon s Neptunom – jačanjem senzibilnosti, saosećanja, povezanosti sa osećajima i okruženjem– pomaže izbeći potencijalne komplikacije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.