Horoskop - danas je mlad Mesec u Devici: Vodolije očekuje priliv novca, a Ribe divna romantična osećanja

Horoskop - saznajte šta vašem znaku donosi mlad Mesec u Devici!

Saznajte šta vašem znaku donosi mlad Mesec u Devici - od 30. avgusta 2019. godine!

OVAN kod vas se Mlad Mesec dešava u vašoj šestoj kući što je povezano sa poslom, svakodnevnim životom i zdravljom pa bi na tom polju moglo doći do izmene i promene ishrane, načina života i redosleda ili prioriteta u životu.

BIK kod vas su naglašene emocije i mlad Mesec se dešava u vašem petom polju što je zaduženo za decu ljubav, zabavu i planove. Mnogi Bikovi sada mogu ispoljavati emocije za decu i ljubavnog partnera pa ako je aspekt nepovoljan mnoge stvari se menjaju na tom polju.

Horoskop - ove znakove očekuje najveća sreća u vladavini Device (do 23. septembra 2019.)Horoskop - ove znakove očekuje najveća sreća u vladavini Device (do 23. septembra 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje magičan period do 23. septembra 2019. godine!

BLIZANCI kod vas se dešava mlad Mesec u četvrtom polju što je vezano za dom, porodicu, novi početak i jednog roditelja. Dobar položaj mladog Meseca može dati mnogo lepih emocija prema roditeljima, posebno majci jer on simbolizuje majku ili ženske osobe u rodbini. Moguća je neka kupovina nekretnine ili automobila.

RAK kod vas je mlad Mesec u trećem polju što će uticati na rodbinu, komunikaciju, druženja, razgovore i dogovore. Ako ima lošiji aspekt u ličnom horoskopu onda se treba čuvati svađa u vožnji i saobraćaju. Svakako treba da bude strpljiv i pazi šta se priča.

LAV kod vas se mlad Mesec dešava u vašoj drugoj kući što je povezano sa materijalnim i imovinskim stanjem pa će tu biti naglasak. Mnogi Lavovi mogu biti sumnjičavi u poslovne partnere pa će sve više puta proveravati.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.