HOROSKOP - Danas je kvadrat Marsa i Saturna: Čuvajte se poraza i loše energije

Kako da izbegnete prepreke - Horoskop danas upozorava na rizičan kvadrat Marsa i Saturna!

Kvadrat Marsa i Saturna najviše poteškoća donosi u polju komunikacije. Bićete vrlo ambiciozni i imaćete velike želje, ali uprkos vašim naporima, na putu ostvarenja pojavljivaće se veliki izazovi.

Pokušajte da ne budete previše samokritični jer to dodatno narušava vaše samopouzdanje. Budite nežni prema sebi, olakšajte svom unutrašnjem biću i pokažite mu da ste uz njega.

Pročitajte još:

KRATAK MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021. GODINE: Ovna očekuje platonska ljubav, a Raka srećan period

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ČESTO NESHVAĆEN, A IMA PREDIVNO SRCE: Osetljva duša koja donosi svetlost u život

LJUBAVNI HOROSKOP: Kako da znate da li se dopadate njegovom horoskopskom znaku

Odbijanje ili poraz mogu se u ovim danima pojaviti kao pravi udarac, ali ne odustajte od želje da uspete i budete dobri prvenstveno prema sebi. Pokušajte da obuzdate negativna osećanja kao što su zavist, frustracije ili inat, već ih zamenite brigom o svojoj duši.

Ključ za otklanjanje ovih blokada koje kvadrat Marsa i Saturna donosi svakako je u podizanju svesti i korišćenjem lekcije iz ličnog iskustva. Kvadratni aspekt uvek donosi testove i izazove, ali osvestite da sa svakom greškom stičete novu mudrost.

Strpljenjem, istrajnost i empatija mogu vam pomoći da prebrodite ovaj napet period i poradite na samopoštovanju, obnovite određene veze i dobijete zaslužena priznanja. Okružite se samo sa dobro poznatim i pozitivnim licima koja u vaš život donose svetlost.

HOROSKOP - Šta nam donosi prvi retrogradni Merkur u 2021. godini: Budite oprezni - udari sudbine od 30. januara do 21. februaraHOROSKOP - Šta nam donosi prvi retrogradni Merkur u 2021. godini: Budite oprezni - udari sudbine od 30. januara do 21. februaraSaznajte kakve nam izazove donosi prvi retrogradni Merkur u 2021. godini - od 30. januara!

Negativnu energiju izbacite kroz meditaciju, iskren i miran razgovor ili kroz fizičku aktivnost.

Očekuju vas i turbulencije na poslu, naročito jer nećete lako moći da pronađete kompromis sa autoritetima. Takođe, tinmski rad vam trenutno ne ide od ruke pa je najbolje da se samostalno posvetite zadacima.

Ovaj period će brzo proči (uticaj ovog kvadrata osećaće se samo nekoliko dana), a vi se potrudite da sve prihvatite kao jednu važnu i veliku lekciju koja će učiniti da budete jači i spremniji za nove životne avanture.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.