Horoskop - danas je 6.6.2018. godine, a ovaj datum otkriva tajnu sudbine: evo šta nam donosi magičan niz brojeva 6 - 6

Horoskop otkriva šta nam donosi 6.6.2018. godine - evo kako na sudbinu i budućnost utiče magičan niz brojeva 6 - 6!

U astronumerologiji vrlo značajno mjesto zauzimaju datumi koji u sebi sadrže više istih brojeva. Jedan od njih je i 6. 6. 2018. godine. Na prvi pogled, reklo bi se da nije baš toliko specifična situacija, jer je 6 prisutan samo dva puta. Ali, broj 6 se nalazi na ključnim pozicijama – kao broj dana i kao broj meseca. Osim toga, ako se pozabavimo skrivenim brojevima, nailazimo i na broj 18 koji inače pripada principu broja 6. Astrološki gledano dominantna pojava je Merkur u znaku Blizanaca, u svome sedištu, u konjunkciji sa Suncem, na manje od jednog stepenu udaljenosti. Merkur je vladar broja 6.

Horoskop - večeras svako treba da zamisli ovu želju: evo šta nam donosi čudesan trigon Meseca i Jupitera (6. jun 2018. godine)

Simbolika broja 6:

Na planu čovekove ličnosti šestica pojačava osećaj dužnosti i obaveze, a ključne osobine su joj preciznost, analitičnost, sistematičnost i metodičnost. Samim tim, logično je da šestica predstavlja sve čovekove radne aktivnosti, pa tako i posao koji radi, radno mesto, sredstva za rad.

Ovom linijom dolazimo do jedne vrlo negativne strane šestice, koja se ogleda u svim onim malim neprijatnostima koje nam se događaju izvan kontrole, i dovoljni su da nam zagorčaju dan. To mogu biti izneverena očekivanja, kašnjenja, kvarovi, greške u svakoj vrsti rada, povrede na radu, problemi i kvarovi sredstava koja koriste u bitnim svakodnevnim aktivnostima i poslu, te kvarovi sa kućnim uređajima, i slično.

Šestica predstavlja i problematično zdravlje. Pored navedenog šestica simbolizuje pitome životinje, kućne ljubimce i veterinare. Negativne osobine i manifestacije šestice na planu ličnosti su: preterivati, bolesni perfekcionizam, pesimizam, naglašeni kriticizam, preveliki interes za to što rade i kako žive drugi ljudi, te tračanje, spletkarenje i smeštanje, a neretko i nedostatak preduzimljivosti.

Šestica primarno simbolizuje sluge, one koji se nalaze na nečijem posjedu, i slično. Ali, ako krenemo logikom – Voleti sebe osnova je za pravi lični i time duhovni razvoj. Onda ispada da je šestica nešto suprotno ličnoj ekspanziji i duhovnom razvoju i osećaju sreće i radosti.

Da li će ovaj 6. 6. 2018.godine izraziti više one pozitivne ili pak mračne strane šestice, otkriće nam astrološka pozicija vladara broja 6, a to je planeta Merkur. I Merkur je sada spaljen, što predstavlja najjaču aflikaciju u astrologiji. Međutim, ovog 6. 6. imamo pojavu da se Merkur u odnosu na Sunce nalazi na rastojanju koje je manje od jednog stepena.

Spomenuto vodi na posmatranje specifične astrološke pojave, zvane Kazimi. Kazimi predstavlja združenost Sunca i drugog planeta na odstojanju do 17 minuta, i tada se kaže da se ta planeta nalazi u srcu Sunca.

Kazimi je izuzetno snažna astrološka pojava, kako u smislu kvaliteta, tako i u kvantitativnom smislu planeta koji je u srcu Sunca. Kazimi predstavlja to da planeta koji je združena sa Suncem na odstojanju do 17 minuta, ispoljava sve svoje osobine, u najvećoj snazi. Nakon kazimija, logično je da se nastavlja spaljenost.

Nekako, sasvim logično, o ovom 6. junu, govorićemo kroz dva perioda. Prvi traje od početka dana, do 7 sati ujutro, a drugi se prostire kroz ostatak dana, pa sve do njegovog završetka.

Period od početka 6. juna, pa do 7 sati ujutro:

Iako noćni sati, mnogima od vas misli neće dozvoljavati san. Iskoristite ovo vreme i razmislite o promeni navika koje vam više ne služe i o uvođenju novih životnih aktivnosti, te o svim aktualnim aktivnostima, kao i o aktivnostima i poslovima koje biste započeli.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.