Horoskop - danas i sutra rađa se ljubav o kojoj sanjamo: evo šta nam donosi bajkoviti susret Venere i Neptuna (do 23. oktobra 2019.)

Venera i Neptun se udružuju u čaroliji nežnosti i povezanosti koja može imati duhovnu snagu – posebnu vrstu srodnosti u odnosima.

Venera i Neptun u pozitivnom aspektu (21. i 22. oktobra) simboli su bezuslovne ljubavi, potpune predanosti i prepuštenosti odnosu i voljenju. Oni su predskazanje ljubavi. Oni su san o ljubavi.

Neptun je mistik, mađioničar, Venera je simbol ljubavi i kada se ova dva planeta udruže imamo na delu magiju, nešto nas očarava, potpuno i duboko obuzima – udaljujemo se od stvarnosti i ulazimo u svet bajki.

Veliki horoskop za vladavinu Škorpije: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. novembra 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Škorpije: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. novembra 2019. godine)Ribe treba da budu oprezne sa novcem, a lava očekuje neočekivan preokret u ljubavi...

Imamo viziju budućnosti koju želimo živeti. Želimo se približiti osobi ili situaciji koja nas nadahnjuje, koja nam pomaže da se osećamo bolje.

Spremni smo pomoći onima koji su u nevolji.

Empatija ima posebnu snagu jer leči i isceljuje našu tugu, bol, bespomoćnost.

Venera i Neptun se udružuju u čaroliji nežnosti i povezanosti koja može imati duhovnu snagu – posebnu vrstu srodnosti u odnosima.

Oni su simbol ljubavi o kojoj sanjamo i koju priželjkujemo.

I sada nam se može činiti, barem na trenutak, da se naši snovi ostvaruju.

U prilici smo više uživati u muzici, plesu, umetnosti.

Seksualna privlačnost je vrlo suptilna, profinjena, taktilna.

Miris, zvuk, dodir nas bude, imaju poseban značaj u ovom trenutku.

Horoskop od 20. do 31. oktobra 2019. godine: ova 3 znaka očekuje magija prave LJUBAVIHoroskop od 20. do 31. oktobra 2019. godine: ova 3 znaka očekuje magija prave LJUBAVIHoroskop - evo koja 3 znaka očekuje čarobna ljubav u narednih 10 dana!

U šta verujemo kada mislimo i osećamo ljubav? Koje vizije se sada javljaju u vašem srcu i umu?

Šta nam govori naša intuicija?

Ovaj aspekt traje danas i sutra, dakle kratko i moguće je da se ne dogodi ništa posebno, ali isto tako on u sebi nosi potencijal stvaranja povezanosti, možda s nekim ko je harizmatičan, poseduje posebne talente, umetnik, neko ko pomaže ljudima ili nas pak očarava svojim intelektualnim sposobnostima.

Astrolog: Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.