Horoskop - danas i sutra nas očekuju velike blokade: evo šta nam donosi Merkur u Biku (do 11. juna)

Horoskop - magični Merkur u Biku donosi velike promene i burne izazove!

Merkur 27. aprila ulazi u znak Bika i prilično će uticati na način što, kako i o čemu razmišljamo te kako komuniciramo. U Biku će se zadržati do 11. juna.

Dok je Merkur u Ovnu bio brz, aktivan i energičan, ovaj Merkur poprima značaj Bika kojem treba vremena da razmisli, procesuira i tek potom izgovori.

Vrlo je razuman, praktičan, racionalan, potrebno je sada svoje stavove potkrepiti dokazima, konkretnim primerima.

Reci ono što jest i budi uverljiv.

Koji ste znak u horoskopu Asteka: saznajte kakvu vam sudbinu predviđa drevna astrologijaKoji ste znak u horoskopu Asteka: saznajte kakvu vam sudbinu predviđa drevna astrologijaU astečkoj astrologiji postoji 12 znakova - saznajte koji ste znak i otkrijte svoju sudbinu!

Cenim zdrav razum.

Nemoj mi govoriti o onome što je bilo ili onome što će biti, razgovarajmo o onome što je sada.

Ne verujem dok ne vidim.

Komunikacija postaje sporija i opreznija. Treba stati iza onog što govorimo i potkrepiti to i delima. Reči bez dela nemaju težinu, pa ni značaj. Budite strpljivi u čekanju odgovora na postavljena pitanja.

Više smo usmjereni na novac, egzistenciju, hranu i materijalnu stranu života. Misli nam idu u tom smeru. Češće razgovaramo o tim temama, delujemo u tom smeru, donosimo neke odluke.

Nekad će biti teško uveriti druge u ispravnost ili istinitost stavova. Tvrdoglavost je naglašena, kao i nesklonost kompromisu. Ne ulazite u rasprave s osobama koje nisu spremne na dogovor i suradnju. To bi sada moglo biti uzaludna potrošnja energije.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.