Horoskop - DANAS će nas začarati mlad Mesec u znaku Bika: evo koje znakove čarobne životne promene, a ko doživaljava oluju

Horoskop za mlad Mesec- Ovan ima problem sa novcem, a Devicu očekuju divne promene!

Danas je mlad Mesec zakoračio u znak Bika i sve nas postepeno osvaja svojoom misterioznom i moćnom energijom, piše Lovesensa.

Sunce i Mesec trenutno su u istom znaku Zodijaka, u Biku, što dovodi do jedinstvenog sjaja i rezultira specifičnom konekcijom između ljudi, kosmosa i čoveka pojedinačno i odnosa sopstvenog bića sa svojim emocijama.

Ovaj mlad Mesec je povezan i sa Uranom, planetom koja stavlja fokus na odnose, novac i brigu o sopstvenoj duši. Pronalazimo jedinstven način da pronađemo potencijale u sebi i u drugima.

Evo šta vašem znaku donosi energija mladog Meseca u znaku Bika:

OVAN

Finansijska situacija nije povoljna ovog meseca i mnogi planovi na ovom polju neće biti ispunjeni. Ovaj izazov je samo opomena i važna lekcija - on vas pokreće na promene. Podstiče vas da bolje isplanirate svoje finansije, osvestite tok svog novca i napravite novi budžet. Kada preuzmete ove akcije i postanete svesniji priliva i izliva novca, imaćete manje stresa na polju finansija.

Nedeljni horoskop do 27. aprila 2020. godine: sedmica predivnih promena i božanstvene romantične energijeNedeljni horoskop do 27. aprila 2020. godine: sedmica predivnih promena i božanstvene romantične energijeNedeljni horoskop - Vodolija živi romantičnu priču, a Biku se sve dobro menja na mnogim planovima!

BIK

Mlad Mesec u vama otkriva skrivene potencijale i sposobnosti. Poslovno i društveno okruženje sada primećuje vaše visoke ambicije. Svaka prepreka za vas predstavlja mogužnost za rast. Ovaj period je rezervisan za uspeh na mnogim životnim poljima.

BLIZANCI

Vaša duša je zbunjena jer od vas odavno zahteva promene, ali vi još uvek niste reagovali. Sada je trenutak u kojem se otvaraju vrata novog života i tumače se drugačije životne staze. Moguće je da ćete želeti da promenite psoao, završite sa odnosom u kojem je odavno nestalo emocija i poštovanja ili se oslobodite toksičnih prijatelja. Budite pažljivi pri izboru svake odluke, ali sigurno je da su vam promene neophodne.

RAK

Podršku i nova saznanja stičete preko prijatelja. Krug ljudi koji vas okružuje može vas usmeriti na realne i ostvarive ciljeve koji će poboljšati vaš život. Poslušajte šta vam intuicija govori.

LAV

Mnoge stvari počinju da se menjaju u karijeri. Teško se navikavate na promene i nove korake. Mlad Mesec će vas bukvalno naterati da izađete iz zone komfora.

DEVICA

Želite da osetite avanturu i svaku promenu čekate sa dobrodošlicom. Karantin i izolacija su vam promenili neke planove, ali to nije razlog da stanete. Planirajte, analizirajte svoj život. Vizualizujte svoje želje i potrudite se da ih ispunite i u otežanim okolnostima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.